MarktPlaza

Saw 3 DVD

79x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Acteurs: Dina Meyer Shawnee Smith Angus MacFadyen Tobin Bell Bahar Soomekh Donnie Wahlberg
Regisseur: Darren Lynn Bousman Darren Lynn Bousman

109:00 minuten

De Jigsaw killer is terug! De laatste keer dat hij zijn gruwelijke en sadistische spelletjes speelde, wist hij te ontsnappen aan de politie met hulp van zijn Pupil Amanda. Nu terwijl Jigsaw stervende is, dwingt het duivelskoppel dokter Lynn Denton hem lang genoeg in leven te houden om zijn laatste wrede kat-en-muis spel te laten uitvoeren. In een race tegen de klok probeert dokter Denton haar boosaardige patient in leven te houden, want als hij sterft, sterft zij ook. Ondertussen moet haar echtgenoot Jeff deelnemen in een macaber spel met de laatste slachtoffers van Jigsaw...Saw 3 is een verdere afdaling in de diepste krachten van de zieke geest van de Jigsaw killer. Een ervaring die je op de grens brengt van je voorstellingsvermogen. Je bent gewaarschuwd! Beeld: 16:9
Geluid: Engels (Dolby Digital 5.1)
Ondertiteling: Nederlands

Jigsaw is terug, met beproevingen die nog heftiger zijn dan die uit Saw I en II. Heftig om te overleven, maar ook om te bekijken. Want Saw III zou wel eens de meest extreme horrorfilm kunnen zijn die ooit aan een groot publiek werd getoond.

Een vrouw zit vastgeklemd in een ingewikkeld apparaat dat haar met enorme armen uit elkaar dreigt te scheuren. Er is een sleutel om uit de machine te komen, en die hangt recht voor haar neus. In een beker azijnzuur. Welkom in het Saw-universum, waar gruwelen geboren worden die zelfs Jeroen Bosch niet had kunnen verzinnen. Zo moet in de openingsscène van Saw III een man zichzelf bevrijden door de kettingen die met ringen door zijn huid geregen zitten, los te rukken. We krijgen de martelgang compleet te zien, ring voor ring.

Het vergt een zeker uithoudingsvermogen om een Saw-film uit te zitten, maar toch zijn steeds meer mensen bereid om daar geld voor te willen betalen. Saw III had in de VS een openingsweekend waar de twee vorige afleveringen bleekjes bij afstaken. Centraal staat nog steeds Jigsaw (Tobin Bell), de intelligente manipulator wiens levensklok op het punt staat met tikken op te houden.

Jigsaw ziet het als zijn taak om mensen erop te wijzen dat het leven zowel kostbaar als eindig is, en dat je er best voor mag vechten. En dus sluit hij nietsvermoedende proefkonijnen op in levensbedreigende situaties om zo hun doorzettingsvermogen te testen. Het heeft Jigsaw inmiddels een fan opgeleverd. Amanda (Shawnee Smith) uit delen 1 en 2 is zo onder de indruk geraakt van haar beul, dat ze besloten heeft hem bij te staan in zijn laatste uren. Het is een opmerkelijke twist in een serie die zich onderscheidt van doorsnee horror door zijn venijn, zijn onvoorspelbaarheid en de voor mainstream-begrippen ongekende brutaliteiten. Oh yes, there will be blood..