MarktPlaza

Saver 655 Walk Around

54x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Een belangrijke maatregel om het maximale comfort te garanderen, zowel op zee als tijdens voor anker of in de haven is een krachtige motor van minimaal 150 pk. Dit om de garantie te kunnen geven voor het beoefenen van watersport activiteiten zoals waterskiën. Maar als u niet wilt overdrijven, kost het slechts 100 pk om het beste uit de boot te halen!
Het dek van het schip biedt genoeg plek waar u onder andere kan zonnebaden op het zonnedek of kunt lunchen op het achterdek. De kast te vinden op het achterdek bevat een aanrechtblok met geïntegreerde koelkast en een gasfornuis, beide optioneel. Opbergvakken aan de zijkanten, de spiegeldeur, zwemtrap (verborgen in een kluisje) en het douchesysteem compleet met een tank van 50 liter maken uw verblijf aangenamer. De stuurconsole is groot en goed gepositioneerd aan de rechterkant van het dek, compleet met een stuurwiel, kompas, schakelpaneel en genoeg dashboardruimte voor de tellers van de motor met zeer brede voorruit. Ten slotte leidt het openen van de schuifdeur tot het slaapgedeelte van de boot, een goede tweepersoons hut met kastjes bij de kussens, leeslampjes en de mogelijkheid om de omgeving van patrijspoorten een toilet (chemicaliën of marine) te voorzien.
Outboardshop is exclusief dealer van Saver voor Nederland, België en Luxemburg. Saver levert via Outboardshop alle moddellen in verschillende uitvoeringen.
Op www.saverboat.nl kan alle informatie gevonden worden.
Mocht u vragen hebben neem dan contact op via sales@outboardshop.nl
Extra gegevens:
Merk: Saver
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Rotterdam
Lengte: 6.6 meter
Breedte: 2.45 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Besturing: Stuurwiel