MarktPlaza

Saver 560 Walk Around

50x bekeken
5 jaar geleden geplaatst
Geen afbeelding beschikbaar

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De kleinste van de Walk Around-familie, maar niet minder veelzijdig en minder leuk tijdens uw vaart. De boot beschikt over een zonnedek voor de ontspanning tijdens de vaart of wanneer u ten anker ligt. De prestaties met slecht 40 pk zijn erg interessant, wat de gebruiksmogelijkheden zelfs voor ‘niet geliceerde’ verbreedt! De 560 WA is ideaal voor degenen die voor het eerst in de bootwereld begeeft, maar even interessant voor degenen die op zoek zijn naar een boot die gemakkelijk te hanteren is, zowel op het land als in het water, goedkoop, maar met geweldige mogelijkheden en gebruiksgemak.
De cockpitruimtes mengt naadloos op de rest van de boot waarin een tweepersoonsbed te vinden is met mogelijkheid tot een toilet.
De boeg heeft een permanente zonnedek, en op het achterschip een ruime bank. Ook op het achterschip zijn twee platforms incl. zwemtrap en een zelflozende ruimte. Het stuurhuis biedt uiteindelijk het middenconsole met een transparante voorruit en een dubbele stoel met opbergruimte eronder waar u allerlei spullen kwijt kan.
Outboardshop is exclusief dealer van Saver voor Nederland, België en Luxemburg. Saver levert via Outboardshop alle moddellen in verschillende uitvoeringen.
Op www.saverboat.nl kan alle informatie gevonden worden.
Mocht u vragen hebben neem dan contact op via sales@outboardshop.nl
Extra gegevens:
Merk: Saver
Bouwjaar: 2019
Ligplaats: Rotterdam
Lengte: 5.6 meter
Breedte: 2.26 meter
Conditie: Nieuw
Opties:
Rompmateriaal: Polyester
Rompvorm: V-bodem
Besturing: Stuurwiel