MarktPlaza

Satenne portable volautomatische satelliet schotel

544x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Gebruikte satenne portable automatische satelliet schotel antenne. Werkt perfect. de schotel is voorzien van nieuwe software

SATENNE PS2 PORTABLE

 Wilt u ook tijdens uw vakantie op de hoogte blijven van het nieuws thuis? Wie dit jaar in de vakantieperiode zeker wil zijn van een ongestoorde tv-ontvangst kiest voor de betaalbare, lichtgewicht PS-2 van Satenne.

 De satellietantenne is compact, maar heeft een groot ontvangstbereik en biedt aanzienlijke voordelen zoals de beschermkap, diefstalbeveiliging, volautomatische zoekfunctie en autoskew voor optimale ontvangst. De combinatie van duurzaamheid, gebruiksgemak en innovatieve technologie maakt de Satenne PS-2 tot de meest praktische en handzame automatische satellietantenne.

 Eenvoudig te plaatsen en bedienen:

Het handzame en eenvoudige bedieningspaneel toont in één oogopslag 8 voorgeprogrammeerde satellieten. Na selectie van de gewenste satelliet zoekt de antenne automatisch verbinding en geeft het satellietsignaal door aan uw satellietontvanger. Binnen het ontvangstbereik biedt de Satenne PS-2 onbezorgd het beste signaal.

 Optimale (diefstal)beveiliging:

Bovendien wordt het ‘hart’ van de antenne, het bedieningspaneel met daarin de elektronische besturing, veilig binnen in de caravan of camper gemonteerd. De satellietantenne is voorzien van een solide kunststof kap en is daarmee beschermd tegen beschadiging en weersinvloeden. Deze kap kan tijdens gebruik gewoon blijven zitten.

 Mobiel en duurzaam:

Met een gewicht van slechts 5 kg en een diameter van 44 cm is de uiterst lichte en compacte Satenne PS-2 onderweg makkelijk mee te nemen en te gebruiken. Inbouw van de antenne is niet nodig, alleen het bedieningspaneel wordt vast gemonteerd. De antenne kan op elk horizontaal oppervlak, zoals bodem, tafel of caravandak, worden geplaatst en is vervolgens met één kabel eenvoudig aan te sluiten. Waar u de PS-2 ook neerzet: u hoeft niet meer handmatig uit te richten. Het systeem vindt geheel automatisch de door u gewenste satelliet.

 Twin LNB:

In tegenstelling tot veel vaste schotelsystemen is de Satenne PS-2 niet uitgerust met een duo LNB, die in de praktijk vaak problemen oplevert, maar met de efficiëntere en betrouwbaardere Twin LNB. Daarmee kunnen twee TV’s aangesloten worden; een feature die normaal is voorbehouden aan veel duurdere high-end satellietantennes!

• Ingangsspanning 12/24 V

• Ingangsspanningsbereik 10-28 V

• Energieverbruik tijdens zoeken 26 W

• Energieverbruik in stand-by 0,7 W

• Typische zoektijd < 120 sec.

• Gewicht 5 kg

• Afmetingen: diameter 44 cm, hoogte 48 cm

• Diameter schotel 37 cm

Opsturen van dezse schotelset kan, maar ophalen heeft de voorkeur.

 GELIEVE NIET OP ZONDAG TE BELLEN, BIJ VOORBAAT DANK.