MarktPlaza

Saskia Legein - Secondhand Living

71x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

141 pagina's

Ben je uitgekeken op die oude houten stoelen of zit je met een beschadigde tafel in je maag? Heb je ooit een mooi lampenvoetje gevonden op de rommelmarkt, maar weet je niet wat ermee te doen?
`Secondhand living' is een handleiding voor een `tweede- hands lifestyle', vol eenvoudige tips om oude spullen eigenhandig nieuw leven in te blazen en je huis zo nog persoonlijker te maken. Wie geen zin heeft om zelf aan de slag te gaan, kan shoppen voor een persoonlijke inrichting. In dit boek vind je ook de beste adressen voor een vintage interieur, van kringloop tot design.

Afdankertjes opsporen, opknappen en een nieuw leven gunnen in hun interieur is een bezigheid die veel mensen aanspreekt. Vandaar het steeds groeiende succes van rommelmarkten en -winkeltjes, van tweedehandszaken en kringloopwinkels. Dit boek biedt een twintigtal duidelijk uitgewerkte tips voor recycling, met telkens daarna enkele nuttige adressen plus een korte presentatie van uitdragerswinkels. Er wordt nadrukkelijk vermeld dat de selectie van deze adressen volkomen vrijblijvend gebeurde en het overzicht blijft ook beperkt tot Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht. Of er voor andere delen van Nederland ook zulke uitgaven bestaan is niet op te maken uit dit boekje. Er is wel een pagina met 13 internetadressen van zowat overal. De tips van de samenstellers maken duidelijk dat (goede) smaak wel heel persoonlijk is, maar ze kunnen wellicht inspirerend werken. Met afbeeldingen in kleur.