MarktPlaza

Samsung Galaxy S21 Hydrogel Screen Protector

343x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

GRATIS VERZENDING DOOR HEEL NEDERLAND

Tijdelijke aanbieding: Van €9,95 voor €5,95 (t/m 05-03-2021)

We houden allemaal van onze smartphones. De smartphones worden steeds mooier en het design is daarom net zo belangrijk, maar ook worden ze steeds kwetsbaarder voor vervelende krassen. Hydrogel screen protectors zijn op dit moment het meest populair. Ze beschermen namelijk niet alleen je telefoon beter tegen krassen, stoten of val schade, maar je behoudt ook het schitterende design.

✅ De voordelen:

·         Perfect op maat gemaakt voor jouw Samsung Galaxy s21

·         Je scherm blijft kristal helder dankzij de hoge transparantie

·         Ontgrendelen met je vingerafdruk? Geen probleem! Je touchscreen werkt precies zoals voorheen

·         Krassen hersteld de screen protector automatisch (sneller bij kleine krassen)

·         Je scherm lijkt gloednieuw! vingerafdrukken maken geen kans.

·         Door de Ultra dunne beschermlaag is het bijna niet zichtbaar dat je telefoon beschermd word

·         Beschermt je scherm tegen val, stoot en kras schade

✉ U ontvangt:

-      1x Een Hydrogel screen protector (voor de Samsung Galaxy S21)

-      1x Dry Wipe + 1x Wet Wipe (Maak eenvoudig je scherm schoon met de Wet wipe en droog met de Dry wipe. Zo ben je er zeker van dat de screen protector klaar is om aangebracht te worden) 

-      Guide stickers + Anti – stof sticker (Zet de screen protector exact goed op het scherm met de guide stickers, en verwijder stof van je scherm met de anti stof sticker)

🚐  Bestellen & verzending:

Stuur ons een bericht via Marktplaza en laat ons weten hoe veel stuks je wenst te ontvangen. Wij versturen je een betaalverzoek. Je screenprotector word nog dezelfde dag verstuurd (als wij voor 17.00  de betalingsbevestiging hebben ontvangen). Wij versturen je screenprotector via brievenbuspost en normaliter ontvang je de volgende dag je screen protector in de brievenbus (je hoeft dus niet thuis te blijven voor de ontvangst) 

❗ Belangrijk om te weten:

Twijfel je of de screen protector zelf kan aanbrengen? vraag dan om advies aan je lokale mobiel winkel. In de meeste gevallen helpen ze je graag. Het aanbrengen van screen protectors is namelijk niet voor iedereen even eenvoudig. 

(Voor het verkeerd aanbrengen van je screen protectors of schade zijn wij niet aansprakelijk).

⭐ Uw beoordeling:

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten tevreden zijn. Heb je bij ons besteld en ben je tevreden met je aankoop dan zouden wij een positieve beoordeling erg op prijs stellen (dit helpt ons enorm). Mocht je toch tegen een probleem aanlopen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag aan een oplossing.