MarktPlaza

Samsung diepvrieskast

17x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen

Omschrijving

Zeer nette, amper gebruikte vrieskast.
hoogte: 165 cm Breedte: 59.50 cm Lengte: 68.90 cm Inhoud: 312 l
De Samsung Vriezer RZ60FHTS is een hoge 1-deursvrieskast.De LED-binnenverlichting, de grote opberglades en de slim ingedeelde opbergvakken maken het makkelijker om voedingswaren op te bergen en terug te vinden. Het design van deze vrieskast geeft bovendien stijl aan de keuken. Je zult zonder meer tevreden zijn over zowel de binnen- als de buitenkant van deze vrieskast.

Stijlvol en stralend display
Op het schitterende blauwe display zie je in één oogopslag alle informatie. Het displaypaneel is niet alleen erg duidelijk, maar het is ook nog eens makkelijk te bedienen. Met dit blauwe LED-displaypaneel regel je de temperatuur van jouw Samsung TWIN-vrieskast in een handomdraai. Het displaypaneel is ingebouwd in het deuroppervlak, sluit naadloos aan en accentueert de stijlvolle, moderne vormgeving van de vrieskast.

A+ -energielabel
Dankzij de technologische kennis van Samsung is deze vrieskast voorzien van het 'A+'-energielabel, wat aangeeft dat hij krachtig presteert en tegelijk milieuvriendelijk is.

Meerdere koeluitlaten
De Multi Flow-functie zorgt voor een koele luchtstroom uit meerdere uitlaten verspreid over de verschillende rekken om zo voor een gelijkmatig verdeelde koeling te zorgen. Op die manier behoudt de RZ60FHTS de ideale temperatuur om de voedingswaren langer vers te houden.

Kenmerken Samsung Vriezer RZ60FHTS:
Overzichtelijke indeling/Stijlvol en stralend display/Meerdere koeluitlaten/Verwisselbare deurrichting/LED-binnenverlichting/Twee grote lades