MarktPlaza

Samebike RS-A08 Electric Mountain Bike 26

58x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Samebike RS-A08 Electric Mountain Bike 26*4.0'' Fat Tires 17Ah Battery 750W Motor 35km/h Max Speed Shimano 7 Speed GearAfhalen is niet mogelijk.Overzicht van alle Bikes vind je op eu9.nl

Bij categorie e-bikes of scooters of andere producten, alle merken met de kortingen.Alle producten zijn nieuw, en het heeft ook geen zin om erop te bieden, je kan wel even checken 

wat de prijs is op dit moment.Je kan alleen online bestellen, stuur even een bericht om de link aan te vragen.Alle aangeboden producten komen uit Warehouses die zich in EU landen bevinden, dus er zijn geen invoerkosten.Geschatte levertijd is anders per warehouse [Land] reken op 3 - 10 werkdagen.De aangeven prijzen kunnen afwijken omdat het om aanbiedingen gaat, maar dat wordt al vermeld zodra u de link van ons krijgt wat de prijs is.

Betalen kan met Ideal, Paypal, Klarna en alle andere kaarten.


Verzendkosten vanaf gratis tot .... dat is ook per item verschillend.

Highlights


Long-range Battery

Adopt SAMSUNG 21700 battery pack, Same battery, 40% longer riding range; 48V 17Ah stable and robust output. 

You can always enjoy a longer trip that takes you up to 65-100 miles under PAS mode. With over charge and power off protection.

High Speed Power

High-speed power with brushless power system, output 70 torque and strong power. 

Power your life with a max speed 35km/h; enjoy a smooth riding experience even at 30 degrees uphill. 

It's perfect for a life on the go. Whether you are commuting to work, heading to the gym, or cruising to the coffee shop, It gets you there in style and speed.

KENDA Fat Tires

4 inch wider tires combine with a full suspension fork provide you with soft and comfortable riding.

Multifunctional Meter Display

Turn on or off the bike, Keep track of your speed, pedal assist level and battery, with this perfectly placed LCD screen. 

Located on the handlebars of your folding e-bike this is easily viewable.

Removable Battery

48V 17A EVE high performance battery drive you a longer trip with 65-100 miles under PAS mode. 

overcharge and power off protection, ride it with peace of mind.

Shimano 7 Speed Gear

The Shimano 7-speed gear shift system offers you more choices while riding in a variety of conditions. 

Along with the pedal-assist system, you can find any speed that suits your journey.

Double Suspension System

A double suspension system supplies more comfortable riding on various roads.
Specification


General Brand: Samebike
Type: Electric Bike
Model: RS-A08
Color: Black

Specification 


Max Load: 150kg
Max Speed: 35km/h
Battery Charger: Input 100-240V 50/60Hz AC Plug; Output 54.6V3A DC2.1
Max Angle of Climb: 30 degrees
Charging Time: 4-8 hours
Bell/Horn: Electric Horn Installed
USB Charging Port: Output Voltage 5V1A
Frame Material: 6061 Aluminum Alloy
IP Level: IP54
Weight & Size Product Weight: 33.5kg
Package Weight: 38kg
Product Size(L x W x H): 199 x 67 x 115cm
Package Size(L x W x H): 162 x 32 x 84cm


Package Contents 1 x Electric Bike
1 x Charger
1 x Tools
1 x User Manual


Retourneren

GeekBuying adviseert oprecht elke gerespecteerde klant om de volgende voorschriften zorgvuldig te lezen alvorens te kopen:

1.Productteruggave moet gebeuren via een van de goedgekeurde verzendmethoden en retouradres van Geekbuying; Ons Ondersteuningscentrum kan u meer informatie geven.

2.Klanten worden maximaal één keer in rekening gebracht voor verzendkosten (inclusief retourzendingen); Geen restocking om de consument te betalen voor de teruggave van het product.

3. Voor terugbetalingen zal de verwerkingstijd voor ons om door te gaan met de terugbetaling tussen 3-6 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel zijn.

Hierna hangt de terugbetalingstijd af van de betaalmethode. Zie hieronder voor meer informatie:
-PayPal-terugbetalingen kunnen tot 48 uur duren om te verwerken en in uw account te verschijnen.
- Terugbetaling van creditcardbetalingen duurt tussen 7-14 werkdagen om in uw account te verschijnen. Deze vertraging is volledig afhankelijk van uw creditcardmaatschappij en eventuele tussenpersonen.

1 jaar garantie

GeekBuying biedt 1-jaargarantie voor Consumer Electronic-producten zoals TV BOX, TABLET, CELLPHONE, GAMEPAD, VEILIGHEIDSPRODUCTEN, enzovoort (RC quadcopter valt niet onder de garantie)

Als artikelen van de bovenstaande categorieën om niet-kunstmatige redenen defect zijn binnen een jaar garantie (te rekenen vanaf de datum van aankomst), kunnen klanten de artikelen gratis retourneren voor reparatie.

Disassembleren, verkeerd gebruiken, laten vallen, waterloog of andere kunstmatige factoren om de schade aan het item te veroorzaken vallen niet onder deze garantie.

GeekBuying is verantwoordelijk voor alle reparatiekosten en niet-kunstmatige kosten voor vervanging van onderdelen (deze gratis reparatieregel is niet van toepassing op moederbord en scherm)

DOA (items defect bij aankomst)

Klanten dienen contact op te nemen met onze klantenondersteuning binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen voor de DOA-situatie.

-De buitenverpakking is gebroken of uit vorm
1. Dien onmiddellijk een zaak in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.
2. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen artikelen / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven, samen met het bovengenoemde papieren bewijs en zaaknummer waarmee we de zaak snel kunnen bevestigen.
3. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

-De buitenverpakking verkeert in een goede staat terwijl het artikel niet werkt.
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

Items ontbreken bij aankomst
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het ontbrekende item van het pakket.

Let op: