MarktPlaza

Samebike RS-A01 Electric Bike 750W Motor 70N.m 25-35km/h

114x bekeken
3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Verzenden
Verzendkosten

Omschrijving

Samebike RS-A01 Electric Bike 750W Motor 70N.m 25-35km/h Max Speed 48V 14Ah Battery 26*3'' Tires with Rear Rack - White

Afhalen is niet mogelijk.
Overzicht van alle Bikes vind je op eu9.nl

Bij categorie e-bikes of scooters, alle merken met de kortingen.Alle producten zijn nieuw, en het heeft ook geen zin om erop te bieden, je kan wel even checken 

wat de prijs is op dit moment.Je kan alleen online bestellen, stuur even een bericht om de link aan te vragen.Alle aangeboden producten komen uit Warehouses die zich in EU landen bevinden, dus er zijn geen invoerkosten.Geschatte levertijd is anders per warehouse [Land] reken op 3 - 10 werkdagen.De aangeven prijzen kunnen afwijken omdat het om aanbiedingen gaat, maar dat wordt al vermeld zodra u de link van ons krijgt wat de prijs is.

Betalen kan met Ideal, Paypal, Klarna en alle andere kaarten.


Verzendkosten vanaf gratis tot .... dat is ook per item verschillend.
Highlights

High Speed Power

High-speed power with brushless power system, output 70 torque and strong power. 

Power your life with max speed of 25-35kmh; Enjoy a smooth riding experience even at 20 degrees uphill. 

It's perfect for a life on the go. 

Whether you are commuting to work, heading to the gym, or cruising to the coffee shop, It gets you there in style and speed.

Long-range Battery

Adopt 18650 high-performance car battery cell, same battery, 40% longer riding range; 48v 14Ah stable and strong output. 

You can always enjoy a longer trip that takes you up to 20-40 miles on a single charge. 

With overcharge and power off protection.

Color LCD Display

Turn on or off the bike, keep track of your speed, pedal assist level and battery, with this perfectly placed LCD screen. 

Located on the handlebars of your folding e-bike this is easily viewable.

Chaoyang Fat Tires

3-inch wider tires combined with full suspension fork provide you with soft and comfortable riding.

Strong Rear Rack

Easy to install panniers, platforms, or baskets and carry your cargo or pets.
Specification


GeneralBrand: Samebike
Type: Electric Bike
Model: RS-A01
Color: White

Specification


Bike Frame: 6061 Aluminum frame
Instrument: LCD display
Transmission: Shimano 7-speed gear shift system 
Brake: Mechanical disc brakes
Throttle: Half twist throttle
Front Fork:  Alloy front suspension fork with lockout and adjustment
Chain: KMC chain
Tires: 26 x 3" tires
Rim: Alloy wheel
Crank: 170mm forged alloy
Mudboard: PVC 
Pedal: Alloy pedal with reflectors
Battery Capacity: 48V 14AH
Battery Type: Lithium battery 18650ZN
Mileage: Pure Electric Mode: 20-30miles; Moped Mode: 40-55miles
Power: 48V 750W
Top Speed:  25-35km/h
Payload: 300lbs
Weight & Size Product Weight: 30kg
Package Weight: 32kg
Package Size(L x W x H): 149 x 28 x 87cm


Package Contents


1 x Electric Moped Bicycle
1 x Battery
1 x Charger
1 x Tool 
1 x User Manual
Retourneren

GeekBuying adviseert oprecht elke gerespecteerde klant om de volgende voorschriften zorgvuldig te lezen alvorens te kopen:

1.Productteruggave moet gebeuren via een van de goedgekeurde verzendmethoden en retouradres van Geekbuying; Ons Ondersteuningscentrum kan u meer informatie geven.

2.Klanten worden maximaal één keer in rekening gebracht voor verzendkosten (inclusief retourzendingen); Geen restocking om de consument te betalen voor de teruggave van het product.

3. Voor terugbetalingen zal de verwerkingstijd voor ons om door te gaan met de terugbetaling tussen 3-6 werkdagen na ontvangst van uw geretourneerde artikel zijn.

Hierna hangt de terugbetalingstijd af van de betaalmethode. Zie hieronder voor meer informatie:
-PayPal-terugbetalingen kunnen tot 48 uur duren om te verwerken en in uw account te verschijnen.
- Terugbetaling van creditcardbetalingen duurt tussen 7-14 werkdagen om in uw account te verschijnen. Deze vertraging is volledig afhankelijk van uw creditcardmaatschappij en eventuele tussenpersonen.

1 jaar garantie

GeekBuying biedt 1-jaargarantie voor Consumer Electronic-producten zoals TV BOX, TABLET, CELLPHONE, GAMEPAD, VEILIGHEIDSPRODUCTEN, enzovoort (RC quadcopter valt niet onder de garantie)

Als artikelen van de bovenstaande categorieën om niet-kunstmatige redenen defect zijn binnen een jaar garantie (te rekenen vanaf de datum van aankomst), kunnen klanten de artikelen gratis retourneren voor reparatie.

Disassembleren, verkeerd gebruiken, laten vallen, waterloog of andere kunstmatige factoren om de schade aan het item te veroorzaken vallen niet onder deze garantie.

GeekBuying is verantwoordelijk voor alle reparatiekosten en niet-kunstmatige kosten voor vervanging van onderdelen (deze gratis reparatieregel is niet van toepassing op moederbord en scherm)

DOA (items defect bij aankomst)

Klanten dienen contact op te nemen met onze klantenondersteuning binnen 2 dagen na ontvangst van de goederen voor de DOA-situatie.

-De buitenverpakking is gebroken of uit vorm
1. Dien onmiddellijk een zaak in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.
2. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen artikelen / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven, samen met het bovengenoemde papieren bewijs en zaaknummer waarmee we de zaak snel kunnen bevestigen.
3. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

-De buitenverpakking verkeert in een goede staat terwijl het artikel niet werkt.
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle vereiste informatie hebben geverifieerd, zullen we ofwel een vervangende of een volledige restitutie verstrekken, afhankelijk van uw behoefte.

Items ontbreken bij aankomst
1. Stuur ons een e-mail met foto's bijgevoegd van de ontvangen items / pakket en gedetailleerde informatie om het probleem te beschrijven.
2. Nadat we alle benodigde informatie hebben geverifieerd, sturen we je het ontbrekende item van het pakket.

Let op:

1. Als het hoofditem ontbreekt, dien dan een zaak bij het koeriersbedrijf in bij het koeriersbedrijf en ontvang een bevestiging in de vorm van een papieren bewijs met stempel erop.

2. Het belangrijkste is dat u, als u een bewijs van belastingheffing hebt, niet aarzelt om een ??foto voor ons te maken, omdat het gewicht iets kan vertellen over de vermissing.

Items verkeerd bij aankomst

Als het item dat u hebt ontvangen, compleet verschilt van het artikel dat u hebt besteld, bijv. Andere kleur, ander model, enz.