MarktPlaza

Samantha Daniels - Matchbook

253x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

**Samantha Daniels - Matchbook** €.2,95 (271 blz)
Paperback, prima staat!
Samantha is huwelijksmakelaarster. Ze beschrijft tien maanden uit haar leven en werk en geeft zo een mooi inkijkje in de datingscene van trendy New York.
Samantha, die haar clienten (steenrijke acteurs, advocaten, zakenlieden etc.) Desperado's noemt, is er eigenlijk zelf ook een. Ze heeft een nogal problematische knipperlichtrelatie met Rucker en ontmoet nu via haar werk de Man met de Botsende Belangen.
In korte fragmenten lees je over het relatiebureau dat een groot succes wordt, over de therapeutische aspecten van haar werk en over haar veeleisende en kritische clienten, aangeduid met namen als de Brad Pitt-achtige, Triljonair, Getrouwde Single, de Tietentoeter, Golddigger, Dokter Klef, de Interruptiejunk, etc.
Samantha beschrijft de intakegesprekken, wensen, hoe ze de Desperado's via haar lijstjes met naar type ingedeelde kandidaten (GM=Gescheiden Mannen, CSV=Christelijke Single Vrouwen, HI=Hoog Inkomen, ZAV=Zeer Aantrekkelijke Vrouwen etc.) aan elkaar koppelt, en hoe het hen en haar verder vergaat.
Tot slot 101 datingtips. Met humor, zelfspot en flair geschreven portret van matchmaking in Manhattan.
Heerlijke ongecompliceerde chicklit voor liefhebbers van Sex in the City.
Excl. verzendkosten.