MarktPlaza

Sale en leaseback vastgoed

249x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Wij bieden u een Sale en Leaseback oplossing voor bedrijfspanden zoals een horeca gebouw, kantoorgebouw en winkelpand maar ook voor een bedrijfshal of privéwoning. U verkoopt als eigenaar uw vastgoed en huurt dit terug.

De <a href="https://www.stadswacht.nl/sale-en-leaseback/">sale en leaseback vastgoed</a> overeenkomst heeft verschillende vormen, waarbij financial lease en operational lease het meest voor komen. Het verschil tussen financial en operational lease is dat bij een financial lease het juridische eigendom van het vastgoed wordt overgedragen aan de koper. Het economische eigendom blijft op de balans van uw onderneming.

U bent gerechtigd om het vastgoed te gebruiken. In de financial lease overeenkomst is een clausule opgenomen waarin een zogenaamde koopoptie wordt bedongen. U kunt aan het einde van de overeenkomst het vastgoed voor een laag bedrag terugkopen. Bij de operational lease variant worden het juridische én economische eigendomsrecht overgedragen aan de investeerder. Het is mogelijk om een afkoopsom in de overeenkomst op te nemen.


Website- https://www.stadswacht.nl/sale-en-leaseback/
Contact nr.- 020-2612666
E-mail- info@stadswacht.nl