MarktPlaza

SAI BABA, de wonderdoener - door Howard Murphet

14x bekeken
3 dagen geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Aangeboden door CDJK ALB

SAI BABA, de wonderdoener
door Howard Murphet

Sai Baba, een geestelijk leraar uit India met miljoenen volgelingen, is een wonderdoener. 
Hij verricht wonderbaarlijke genezingen, is sterk paranormaal begaafd en beroemd om zijn directe materialisaties, waarbij bij vibhuti (heilige as) gebruikt. 
Deze ‘wonderen’ zijn geen doel, hoogstens middel. Hij wil dat zij die hem horen en zien, zich gaan afvragen wat er achter die handelingen zit. Dan ervaren zij dat bij diegenen die lichamelijk werden genezen ook innerlijk een genezingsproces in gang is gezet. Dat zij weer contact maken met hun oorsprong, hun goddelijke bron en een eind maken aan een materialistische en zelfzuchtige levenswandel. 
Zo is de leraar, genezer en wonderdoener niet minder of meer dan een bijzondere tussenpersoon, die een en al liefde uitstraalt naar zijn medemens.

Bestond Satya Sai Baba echt?
Sathya Sai Baba (geboren als Ratnakaram Sathyanarayana Raju; 23 november 1926 – 24 april 2011) was een Indiase goeroe en filantroop . Op 14-jarige leeftijd zei hij dat hij de reïncarnatie was van Shirdi Sai Baba en verliet zijn huis met de woorden "mijn toegewijden roepen mij, ik heb mijn werk." Heb iedereen lief, dien iedereen. Help altijd, kwets nooit.

Uitgave: Gottmer
Gebonden hardcover met beschadigde stofomslag
248 pagina's
In goede staat