MarktPlaza

Saab 900 Cabrio - 2.5 V6 SE | Nette klassieker |

606x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Automaat
Modelreeks: jul 1994 - aug 1996
Tellerstand: 135.064 mijlen
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.820 kg
Wielbasis: 260 cm
Acceleratie (0-100): 8,6 s
Topsnelheid: 225 km/u
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Airbag passagier
- Centr. deurvergrendeling en elektr. ramen voor
- Elektrisch bedienbare kap
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektrisch verstelbare voorstoel(en)
- Metaalkleur
- Toerenteller
Zodra de zon zich laat zien, kunt u heerlijk genieten achter het stuur van deze cabriolet. Met zijn strakke vormgeving, zijn hoge veiligheidsniveau en het geweldige comfort van deze Saab 900 Cabrio, onderscheidt deze auto zich van de massa. Dit is een auto uit 1995 die 135064 kilometer op de teller heeft. Een krachtige motor geeft deze auto zijn sportieve prestaties. Met zijn lederen bekleding is deze auto comfortabel en stijlvol. Met het elektrisch bedienbare cabriodak geniet u in een oogwenk van de buitenlucht. Verder is de Saab uitgerust met: getint glas, metallic lak en elektrisch bedienbare ramen voor.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Met automatische airconditioning hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Met toerenteller en centrale portiervergrendeling is deze auto helemaal compleet.
Er is ook een tellerrapport van Nationale Autopas, dat geeft u zekerheid over de kilometerstand van deze auto. Bent u nieuwsgierig naar deze Saab 900 Cabrio? Laat het ons dan snel weten.