MarktPlaza

Saab 9-5 - 2.3 Turbo Aero * Navi * Leder * Xenon * SALE

660x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: nov 2005 - okt 2008
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 350 Nm
GVW: 2.090 kg
Afmetingen (LxBxH): 484 x 179 x 148 cm
Wielbasis: 270 cm
Tankinhoud: 75 liter
Acceleratie (0-100): 8,2 s
Topsnelheid: 250 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 10,2 l/100km (1 op 9,8)
CO2 uitstoot: 244 g/km
Emissieklasse: Euro4
Motorrijtuigenbelasting: € 204 - 229 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterbank met armsteun en skiluik
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun achter
- Audio-navigatie full map
- Autotelefoon voorbereiding
- bi-xenon koplampen
- Cd-wisselaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektrisch verstelbare bestuurdersstoel
- Elektronische remkrachtverdeling
- Hoofdsteunen actief
- Hoofdsteunen voor en achter
- koplampreiniging
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Parkeersensor achter
- Side-skirts
- Sportonderstel
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
- Voorstoelen verwarmd
Zeer nette en exclusieve Saab 9-5 Turbo welke voorzien is van het meest uitgebreide accessoire pakket, genaamd Aero. De Saab heeft een keurig net dealer onderhoudsverleden wat volledig aantoonbaar is door middel van het onderhoudsboekje.
Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Saab 9-5 u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. De krachtige motor geeft deze Saab uitstekende prestaties. Stoelverwarming maakt deel uit van de rijke uitrusting van deze auto. Met de krachtige xenonverlichting heeft u optimaal zicht in het donker. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, warmtewerend glas, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun achter.
Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. De regensensor activeert automatisch de ruitenwissers als het regent of sneeuwt. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. Deze auto is voorzien van lederen versnellingspook, lederen sportstuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Tevens wordt deze auto geleverd met het tellerrapport van Nationale Autopas. Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Okkerman auto's is een jong dynamisch bedrijf met lage kosten, zodat U bij ons altijd een scherpe deal kunt maken. Verder doet u er verstandig aan, om alvorens u een auto komt bekijken even contact op te nemen voor een afspraak! Dit I.V.M de snelle roulatie in de bedrijfsvoorraad!