MarktPlaza

Saab 9-3 Sport Sedan - 1.8t Linear APK 12/2020

588x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: sep 2002 - sep 2007
Bekleding: Stof
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,1 l/100km (1 op 12,3)
Brandstofverbruik in de stad: 11,5 l/100km (1 op 8,7)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,2 l/100km (1 op 16,1)
CO2 uitstoot: 195 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Motorrijtuigenbelasting: € 181 - 203 per kwartaal
Referentienummer: 1347
## Aanvullende opties en accessoires
- armsteun achter
- Audio-installatie
- autotelefoonvoorbereiding
- c.deurv. met afst.bed.
- elek.ramen voor en achter
- elektr.remkrachtverdeling
- hoofd airbag(s) a.
- hoofd airbag(s) v.
- hoofdst. voor en achter
- in delen neerkl. achterb.
- led. stuurw+versn. pook
- lendesteunen (verstelb.)
- Lichtmetalen wielen (17")
- metaalkleur
- mistlampen voor
- parkeersensor achter
- passagiersairbag
- SIPS
- stoelen in hoogte verst.
- stoffen bekleding
- zij airbag(s) v.
Een origineel Nederlands geleverde Saab 9-3 Sport Sedan met de soepele 1.8 liter turbo motor in de Linear uitvoering.
Een Saab is toch altijd een beetje eigenzinnig merk geweest, wat terug te vinden is in de producten. De turbo motoren zijn beroemd vanwege hun duurzaamheid en souplesse. En het contactslot……tsja zoals het normaal is bij Saab; Bij de versnellingspook.
Deze Saab is in januari 2004 door Harteveld in Delfgauw geleverd aan de eerste (zakelijke) eigenaar, die tot januari 2006 met de 9-3 heeft gereden. Toen is de Saab een klein jaartje in gebruik genomen als Company car, om in februari 2007 (met 60.000 km) te worden geleverd aan de tweede eigenaar. De vorige eigenaar kocht de Saab in mei 2010 met 135.000 km en bracht de kilometerteller naar de huidige 274.740.
De Saab is conform de voorschriften onderhouden, wat in het serviceboek is terug te vinden. De sterke 1.8t motor is voorzien van een onderhoudsvriendelijke distributieketting en staat bekend om betrouwbaarheid. Zelf hebben we de Saab laten nakijken en voorzien van een nieuwe APK, waarbij de remklauwen achter zijn vervangen. Uiteraard is de 9-3 voorzien van alle documentatie, 2 sleutels en is kilometerstand aan de hand van de NAP logisch te onderbouwen.
Technisch is er voor de 1.8 turbo motor gekozen in combinatie met een handgeschakelde 5 bak. Dit alles zorgt voor 150 pk, waarmee de 1410kg wegende 9-3 Sport Sedan een topsnelheid van 210 km/h weet te halen en in 9,5 seconden naar de 100km/h accelereert.
Deze Saab is met de ‘Linear’ uitvoering voorzien van alle aangename opties; Climate control, cruise control, elektrische ramen, lichtmetalen velgen, mistlampen, neerklapbare achterbank, parkeerassistentie en een Saab audiosysteem. Daarnaast is de Saab voorzien van een set winterwielen. De kleurcombinatie van grijs metallic met zwart interieur, geeft de 9-3 een tijdloze uitstraling.
Door de jaren heen heeft de Saab kleine gebruikerssporen opgelopen en verkeert deze 9-3 zowel technisch als optisch in zeer goede staat.
Deze Saab valt onder de ‘Youngtimer’ regeling, waardoor u bij zakelijk gebruik bijtelling betaalt over de actuele waarde in het economische verkeer.
Wilt u komen kijken? Maak dan altijd even een afspraak met ons voor bezichtiging. Al onze auto’s zijn volledig rijklaar en vast geprijsd. Voor auto’s jonger dan 12 jaar en een kilometerstand tot 200.000, kunt u een AutoTrust garantie afsluiten. Voor meer informatie, foto’s en ons complete aanbod, kijk op onze website: www.vanleeuwenautomobielen.nl