MarktPlaza

Ruth Rendell Omnibus De prinses Obsessie De raven

133x bekeken
10 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ruth Rendell Omnibus De prinses Obsessie De raven
Paperback
De prinses
De kleine Joe kent geen gelukkige jeugd. Op zijn vierde komt hij in een kindertehuis terecht, op zijn zevende wordt hij in een pleeggezin geplaatst. Als hij ook daar niet langer welkom is, belandt hij op straat. Daar ontmoet hij Sandor, die zich over hem ontfermt.
Sandor vertelt Joe het prachtige verhaal over de prinses. Hij beweert zelfs dat hij weet waar ze woont. Tijdens een van hun omzwervingen neemt hij Joe mee naar een zwaar bewaakt landhuis, waarin de prinses is opgeborgen. Vanaf dat moment laat de mooie, jonge vrouw hen beiden niet meer los...
Obsessie
Eens waren Guy en Leonara geliefden van elkaar. Nu is het over, maar Guy kan haar maar niet vergeten. Elke dag belt hij Leonara en valt hij haar lastig met zijn dagdromen over hun toekomst samen. Maar het enige wat zij wil, is dat hij uit haar leven verdwijnt.
Dan wordt Leonara verliefd op een ander en vertelt zij Guy van haar verloving. Wat dat aan gevoelens losmaakt bij Guy had Leonara niet kunnen voorzien...
De raven
Een vrouw doet aangifte van haar vermiste echtgenoot. Wanneer Wexford zich met deze zaak gaat bezighouden, blijkt al snel dat de man in kwestie zich schuldig maakte aan alles wat de Bijbel heeft verboden in de huwelijkse staat.
Deze man is dood. Een vermoorde bigamist.. er zijn connecties met een groep radicale feministes. Hun symbool: een Raaf