MarktPlaza

rustige villa met uitzicht op de zee salento apulia

148x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De “Casa del Mare” is een vakantie villa gelegen op 300meter van de zee, aan de baai van Torre Vado, een van de mooiste bestemmingen van Salento (Puglia, Italy). De villa is zo gesitueerd dat, ondanks dat het dicht bij de promenade van Torre Vado is gelegen, de rust gegarandeerd is dankzij een zeer ruime ligging.
De villa heeft 2 verdiepingen en biedt accommodatie voor 15 personen. Er zijn 3 gescheiden appartementen, twee op de begane grond en één op de 1e verdieping die los van elkaar gehuurd kunnen worden.
Op de begane grond is er een gezellig appartement geschikt voor 2 of 3 personen (met een keuken voorzien van koelkast en vriezer, slaapbank en slaapkamer met tweepersoonsbed en badkamer).
Ook op de begane grond is er een appartement geschikt voor 4 à 5 personen (met 2 tweepersoonsslaapkamers, slaapbank, keuken met koelkast en vriezer, ruime badkamer en privé veranda).
Naast de villa is er een klein bijgebouw met wasmachine, terwijl buiten er warme douches zijn en een barbeque gedeelte.
Op de 1e verdieping is een uniek appartement geschikt voor 8 personen. Er is een grote woonkamer met eettafel en banken (inclusief een slaapbank), de keuken is volledig ingericht (koelkast, vriezer en oven), 3 slaapkamers (2 tweepersoonsbedden en 2 eenpersoonsbedden), 2 badkamers (waarvan 1 met wasmachine) en een groot terras rondom het appartement.
Maar wat Casa de Mare echt bijzonder maakt is de ruimte en weldadige rust, die gecombineerd met de centrale ligging, de villa tot een perfecte Salento vakantielocatie maakt .
Het vliegveld van Brindisi ligt op slechts 75minuten rijden van Casa del Mare en is bereikbaar vanuit Eindhoven, Charleroi en meerdere Europese steden.