[Rusland] De rijkdom van Stroganoff - Kunst

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 29x bekeken
  • Datum geplaatst 4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Paperback. De rijkdom van Stroganoff. Het verhaal van een Russische familie. Zwolle: Waanders Uitgevers, niet gedateerd maar waarschijnlijk 2002. 272 blz. Formaat circa 30,4 cm, gewicht ongeveer 1,57 kg.
Fraai geïllustreerde catalogus uitgegeven ter gelegenheid van een tentoonstelling gehouden in de Nieuwe Kerk te Amsterdam van 13 December 2002 t/m 21 April 2003. Tekst in twee kolommen. De Stroganoffs waren een van de rijkste families van Rusland voor de Russische revolutie. De tentoonstelling vertelt het verhaal van de opkomst van de Stroganoffs in de zestiende eeuw tot de Revolutie van 1917 waarbij een uitgebreide keuze uit de omvangrijke verzameling werd getoond. Illustraties in kleur.
Kaft met kleine slijtageplekjes, achterkaft in de benedenhoek met een vouwtje. Het boekblok begint iets los te raken van het kaft. Boekblok in goede staat. Referentienummer 11671.

10 euro

Vraagprijs/bieden is exclusief verzendkosten. Verzendkosten 4,75 euro naar een afhaalpunt (DHL/DPD) of 6,95 euro met Postnl (bezorging aan huis). Afhalen ook mogelijk (op afspraak). Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.