MarktPlaza

Ruime vrijstaande vakantiewoning voor 10 personen

253x bekeken
7 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Cadzand Sunset is een ruime vrijstaande splinternieuwe vakantiewoning met 5 slaapkamers en ligt weg van alle drukte op wandel/fietsafstand van het strand van Cadzand-Bad.

Het huis is ingericht voor maximaal 10 personen.


Op de begane grond is de woonkamer met zit- en eetkamergedeelte. De ruime moderne keuken is voorzien van alle comfort met oa een heteluchtoven, magnetron, vaatwasser etc. Aangezien de keuken in directe verbinding staat met de woonkamer, wordt koken een sociale aangelegenheid.

Vanuit de woonkamer en keuken heeft u een prachtig uitzicht in de tuin en over de uitgestrekte polders van Cadzand. Beneden is er ook nog een toilet een een ruime luxe badkamer.

op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers met elk een tweepersoonsbed. Op de eerste etage is er ook een ruime badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel en veel berging. In één van de twee badkamers is er bovendien een ligbad voor optimale relaxatie.De badkamers zijn voorzien van vloerverwarming.

Op de tweede verdieping zijn er nog twee slaapkamers met elk een twee persoonsbed. 3 van de 5 slaapkamers zijn voorzien van een wastafel.


Via een schuifdeur komt u op een ruim terras van 100m2 voorzien van tuinmeubels. Achterin de tuin is er bovendien een speeltuin voor de kids met verschillende speeltoestellen.

Bij de woning is er ook een berging waar basic fietsen en een bolderwagen gratis ter beschikking staan van de gast. De parkeerplaats biedt plaats voor minimaal 4 auto's.

Prijzen liggen tussen de € 595.00 en € 1990.00
Exclusief Borg € 150.00, schoonmaakkosten € 105.00, Boekingskosten € 25.00 en Toeristenbelasting € 1.20 pppn