MarktPlaza

Ruim en landelijk gelegen huis Onda | Castellon | Spanje

340x bekeken
3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ruim en landelijk gelegen pand (bouwjaar 1979).

Instapklaar
De woonoppervlakte bedraagt 300 vierkante meter verdeeld over drie gescheiden verdiepingen, bereikbaar via een centrale trap. begane grond en eerste verdieping hebben ruime terrassen.

Doordat de toegang tot het huis gesitueerd is in het trappenhuis aan de zijkant van het huis, zijn de drie verdiepingen, hoewel direct comunicerend met elkaar, ook volledig individueel te gebruiken.

Dit maakt het ook mogelijk om het pand  op vele manieren te gebruiken is.

Enkele ideeen:

  • 2 verdiepingen om te wonen en een praktijkruimte,een spreekkamer, werkplaats, kantoor of showroom op de begane grond.
  • 1 verdieping als privé woning en 2 te gebruiken als  B & B
  • verhuur van éen of twee verdiepingen
  • voor ouders die dicht bij hun kinderen willen wonen maar toch gescheiden
  • als aanleunwoning voor mensen die in meer of mindere mate hulp nodig hebben.
  • Voor een medicus die een praktijk aan huis wil houden
  • Voor iemand die yoga, pilatus, ... klassen wil geven en/of alternatieve terapieen, dicht bij huis maar toch gescheiden, wil uitoefenen.

Het pand is optimaal onderhouden, beschikt over airconditioning en verwariming middels electrische radiatoren. De tuin heeft een groot zwembad met een enorm terras en een ruime buiten (paella) keuken met een gezellig, schaduwrijk terras.

Het object ligt op 2 km van het centrum van Onda (Casellón), 20 km van Castellon en 25 minuten van de dichtsbijzijnde stranden. Valencia en haar luchthaven Manises liggen op respectivelijk slechts  65 km en 73 km.

Het stadje Onda gelegen tussen de Sierra de Espádan en de nabij gelegen kust van de Midddelandse zee is van oudsher de natuurlijke strategische toegangspoort tot de Sierra de Espadán. Dit buitengewoon mooie, groene en waterrijke nationale park dat ruim 31000 hectare beslaat is een waar paradijs voor wandelaars en mountain bikers die volop kunnen genieten van de talrijke uitgezette routes in het gebied, 

Aan het strand en in de vele pitoreske dorpjes in bosrijke berggebied in het acherland is er een rijk gastronomisch aanbod van heerlijke gerechten en tapas die veelal hun oorsprong vinden in voorouderlijke recepten die teruggrijpen op de verschillende culturen die door de eeuwen heen dit gebied hebben gedomineerd. 

meer info: www  ondabp20.es