MarktPlaza

Rozenkwarts armband met Flower of Life symbool

92x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Rozenkwarts en het krachtige Flower of Life symbool vormen samen een geweldige combinatie die liefde en verbondenheid versterkt! 

De Flower of Life, oftewel de levensbloem, is al eeuwen een krachtsymbool welke helpt ter bevordering van rust, harmonie en levensvreugde en is een oeroude metafoor voor de verbondenheid van alle leven in het universum. De Flower of Life symboliseert alle geometrie van het leven dat de planeet aarde bevat en is ook het symbool voor de verbinding tussen alle fysieke en etherische energie dat in het hele universum aanwezig is, en is uitgeroepen tot een levensbalans wiel dat oneindig in beweging blijft.

Rozenkwarts opent het hart om liefde te ontvangen en te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie en heeft een milde, zachte werking. Werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. Stimuleert creativiteit en fantasie. Ook helpt het tegen heimwee, jaloezie en het versterkt de kunstzin, wilskracht, bevordert de geestelijke groei, geeft inspiratie, helpt bij het overwinnen van moeilijkheden tijdens de puberteitsjaren.

De armband wordt geleverd in een fraai cadeaudoosje en met een informatiekaartje over de Flower of Life en Rozenkwarts.

Gratis verzending (binnen Nederland) en retourgarantie!