MarktPlaza

Rover 100 - P4 Overdrive 1962

575x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 4 versnellingen, Handgeschakeld
Modeljaar: 2020
Tellerstand: 29.557 mijlen
Interieurkleur: Rood
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 1
Motorrijtuigenbelasting: geen
Schitterende Rover P4 100 Overdrive. Zes cilinder lijnmotor met 2600cc. Auto is 2013 volledig aangepakt en overgespoten, voorzien van aluminium deuren. Interieur nog origineel. Volledige documentatie aanwezig.
Inruil altijd mogelijk, mail foto's en een volledige omschrijving van uw auto naar info@tzautos.nl of Whats/App 06-23 114 146. (Tjeerd Zijlstra)
Belt u even voor beschikbaarheid voordat u komt, dit kan teleurstellingen voorkomen. U bent van harte Welkom op de Uranusweg 6 te Leeuwarden.
Garantiepakket van 6 maanden t/m 24 maanden mogelijk. Auto's die wij aanbieden (Nederlands nieuw geleverd) zijn voorzien van een NAP (Nationale Auto Pas), Wij importeren ook regelmatig auto's uit andere landen deze
zijn veelal voorzien onderhoudsboekjes en een taxatierapport.
*** Kijkt u op www.tzautos.nl voor uitgebreide foto/film presentatie. ***
TZ Auto's
Contactpersoon: Tjeerd Zijlstra (06-23114146)
Uranusweg 6
8938 AJ Leeuwarden (ind. de Hemrik)
Tel.:058-2 89 58 30
Gsm: 06-23 114 146
info@tzautos.nl
www.tzautos.nl
TZ Auto's is een universeel autobedrijf gevestigd aan de Uranusweg 6 in Leeuwarden. Wij verkopen diverse gebruikte personen- en bedrijfswagens aan particulieren en garagehouders en exporthandelaren. Doordat onze voorraad snel wisselt kunnen wij de omloopsnelheid hoog houden en de prijzen laag. Heeft u één van onze occasions op het oog en wilt u komen kijken en proefrijden, dan eerst graag bellen voor beschikbaarheid. Dan weet u zeker dat u niet voor niets komt. Natuurlijk staat de koffie voor u klaar. Wilt u garantie op een auto? Dat kan! Wij werken met een occasion garantiepakket, u kunt de reparaties van uw auto bij uw eigen dealer/ garagehouder laten uitvoeren. Financiering? Dat kan! Wij berekenen voor u direct uw maandelijkse premie en regelen de gehele papierwinkel. Natuurlijk zijn wij RDW erkend, Lid van NAP (Nationale Auto Pas) en GGG Garantiepartner.
Zo weet u zeker dat u vertrouwd uw auto koopt. "TZ Auto's Gunt u het rijden".
Met vriendelijke groet Tjeerd Zijlstra.