MarktPlaza

Rotterdam, Ports of Europe + Rotterdam, Masters of Trade

114x bekeken
4 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Rotterdam,  Ports of Europe
In het havenspel Rotterdam heb je een eigen vloot. Met jouw schepen breng je olie vanuit het Midden Oosten naar de raffinaderijen in de Botlek en verse granen uit Amerika naar de Vulcaanhaven om daar brood en koekjes van te maken. Naast bulkgoederen, zet je ook containers met kleding uit het Verre Oosten op jouw schepen en vaar je naar de Waalhaven. Maar let op! Het kan heel druk zijn op de Maas en de spelers kunnen het elkaar lastig maken. Dus zorg dat je op tijd in de veilige haven aankomt. Ben jij een echte Rotterdamse havenbaron?

De Rotterdamse haven
In de Rotterdamse haven wordt jaarlijks 370 miljoen ton goederen verwerkt. Vanuit Zuid Amerika komt exotisch fruit aan in de Merwehaven in Schiedam en wordt verwerkt tot vruchtensap. In de Vulcaanhaven aan de rand van Vlaardingen wordt graan overgeslagen of verwerkt. Ruwe olie wordt in grote hoeveelheden aangevoerd voor verwerking in de raffinaderijen in de Botlek. Gigantische containerschepen voeren vanuit Azië containers met diverse soorten producten voor de Europese markt aan. De gestroomlijnde infrastructuur achter de Eemhaven en de Waalhaven zorgt voor een snel transport Europa in.

Altijd spannend
Het havenspel Rotterdam bevat alle aspecten van de haven waaronder grondstoffen laden, varen met schepen, overslag in de havens, verwerking tot producten en handel. De verrassende spelwerking met het netwerk van vaarwegen die de schepen vooruit bewegen, geheime opdrachten en de hoge mate van interactie garandeert altijd weer een spannend spelletje Rotterdam. Ben jij de havenbaron die de schepen op de Maas jouw richting in stuurt?


Rotterdam, Masters of Trade
In deze uitbreiding op het dynamische havenspel Rotterdam, doet de haveneconomie zijn intrede. De spelers kunnen nu speculeren op de grondstoffenmarkt, handelen in producten en investeren in nieuwe fabrieken. Bovendien bepalen de spelers nu zelf het moment waarop ze willen laden, varen, produceren, overslaan of producten verhandelen. Kun jij de uitdaging aan in een havenspel waarin jij aan het roer bent? Masters of Trade is een familiespel voor iedereen: jong en oud, fans van Rotterdam én de spelfanaat!

De Rotterdamse haven
In Masters of Trade, een uitbreiding van het havenspel Rotterdam, krijgen de spelers de kans om in de huid te kruipen van de reder, kapitein, scheepsmaat, handelaar, expediteur of de fabrikant. In de havens rondom de drukbezette vaarroutes op de Maas verrijzen fabrieken. Bepaal zélf het moment waarop je wilt varen, produceren, overslaan of producten wilt verhandelen. Koop je op een gunstig moment granen in, zodat je met winst brood kunt leveren? Of leg je een voorraad ruwe olie aan, omdat je verwacht dat de vraag explosief zal stijgen. Wat is de beste strategie? Beleef de dynamiek van de haven in dit spel voor liefhebbers van het havenspel Rotterdam en spelers met een gezonde handelsgeest.
Durf jij de uitdaging aan?


Aantal spelers: 2 - 4
Leeftijd: vanaf 10 jaar
Speelduur: ca. 60 minuten
Jaartal: 2007 / 2008
Uitgever: The Game Master
Spelregels: ja - Nederlands + Engels
Conditie: goede staat wel helaas vlek binnenkant doos, maar onderdelen zelf zijn nog als nieuw, compleet

(Goede staat = met beperkte normale gebruikssporen in de vorm van lichte slijtage aan de hoeken of spel onderdelen)


- Als er een prijs bij staat, is dit de minimale vraagprijs, hieronder bieden heeft geen zin
- De hoogste bieder is in principe de koper, als het een serieus bod betreft
- De verzend & afhandelingskosten zijn voor de koper
- De vraag/biedprijs is exclusief eventuele verzendkosten
- De bestelde artikelen worden altijd binnen 1 à 2 werkdagen na het ontvangen van de betaling verstuurd
- Wij verzenden (wereldwijd) met DPD Parcel en PostNL

Heeft u vragen, stuur me dan gerust een mail, u krijgt altijd antwoord.

Naast spellen verkopen wij ook o.a. boeken, cinderella zegels, en puzzels.
Dus benieuwd naar ons complete aanbod en wilt u besparen op verzendkosten? Google dan op Sassafrass Store Uden.

Alvast bedankt, graag tot gauw en veel plezier met het snuffelen tussen mijn spullen!