MarktPlaza

Rosa's Italiaanse Keuken

138x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Rosa's Italiaanse Keuken, Originele Recepten Van Sicilie.
Rosa Mitchell
Rosa's Italiaanse keuken biedt recepten om alles zelf en vers te maken: van gemarineerde olijven tot salami, van ingemaakte artisjokken tot goedgevulde soepen, verse pasta, rollades en bouillon, salades en een variëteit aan groenten, zeevruchten en vis. Daarbij zijn de Sicilianen échte zoetekauwen: chocoladetaart met hazelnoten, halvemaan met zuidvruchten, ricottaballetjes en vijgenkoekjes met anijs.
Dit dikke, vierkante receptenboek staat vol originele Siciliaanse gerechten. Rosa, de auteur, vindt het belangrijk dat oude Italiaanse tradities in stand gehouden worden; met dit boek is de eetcultuur prachtig vastgelegd. 
Na een inleiding van en over Rosa volgen de originele gerechten, welke zijn ingedeeld op gerechtsoort. Antipasto, soep, pasta, vlees, vis, groente en zoetigheden komen aan bod zodat een complete Italiaanse maaltijd bereid kan worden. 
Enkele recepten zijn voorzien van een prachtige kleurenfoto. Sommige recepten zijn voorzien van persoonlijk commentaar van Rosa. 
Gerechten zijn bedoeld voor 4 tot 6 personen. 
Ingredienten zijn ook in Nederland gemakkelijk verkrijgbaar. 
Paginagrote sfeerfoto's in kleur. 
Door de duidelijke beschrijvingen is dit een goed basisboek voor iedereen die originele Italiaanse (en in het bijzonder Sicilianse) gerechten wil leren bereiden
hardcover, in nieuwstaat, 240 pagina's.