MarktPlaza

Ronnie Gale Dreyer: Astrologie en gezondheid

132x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Ronnie Gale Dreyer: Astrologie en gezondheid

Sterren wijzen de weg naar vitaliteit

Astrologe Ronnie Gale Dreyer beschrijft in Astrologie en gezondheid hoe elk dierenriemteken zijn invloed uitoefent op een deel van onze anatomie en ons daardoor vatbaar maakt voor specifieke klachten. Als je de stand van de planeten op het moment van je geboorte kent, kun je in dit boek eenvoudig opzoeken welke dat zijn en hoe je je levensstijl zou kunnen aanpassen.

Dreyer beschrijft bij elk sterrenbeeld de kruiden, vitaminen, ayurvedische lichaamstypen, diëten, massage, aromatherapie enzovoort die ermee corresponderen. Zo geeft ze diverse aanknopingspunten om via je horoscoop te ontdekken welk voedsel, welke lichamelijke activiteiten en welke remedies speciaal geschikt zijn voor jou.

Ronnie Gale Dreyer is een internationaal gewaardeerd astrologe, spreekster en docente. Zij geeft cursussen en workshops op het gebied van vedische astrologie in verschillende universiteiten in Amerika, Canada, Groot-Brittannië, Australië en Ierland. Ze is verbonden aan de faculteit van The American Council of Vedic Astrology. Na enkele jaren in Nederland te hebben verbleven, woont zij nu in New York.

Uitg. Altamira-Becht, paperback. Praktisch in nieuwstaat.

as

P150717