MarktPlaza

Ron de Heer - Het Grote Boek Met Vis & Zeevruchten (Hardcover/Gebonden)

80x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

304 pagina's

U kent het verschil niet tussen zeebaars en zeeduivel? U slaagt er niet in om zalm klaar te maken zodat hij heerlijk sappig is en gemakkelijk van de graat loskomt? Of u weet niet welke vis u moet gebruiken voor een echt lekkere vissoep?
Het grote boek met vis & zeevruchten maakt van u een expert en stelt u de beste vissoorten, recepten en technieken voor. Hoofdstukken over soepen en salades, roerbakken en frituren, pocheren en stomen, grillen en barbecuen leiden u door een overvloed aan heerlijke visgerechten uit de hele wereld. Speciale aandacht wordt onder meer geschonken aan sushi en sashimi, warme en koude visschotels, dim sum, marinades en aan prachtige oesters die in de schelp worden geserveerd.

- Een geïllustreerd overzicht van de beste vis en zeevruchten uit de hele wereld.
- Stap-voor-stap foto's met aanwijzingen voor het schoonmaken van vis en andere moeilijke technieken.
- De lekkerste visrecepten uit de hele wereld, van romige Franse forel tot pittige Thaise curry's.
- Tips en adviezen over het kopen, bewaren en bereiden van vis.

Vrij compleet kookboek voor vis, schaal- en schelpdieren. Veel aandacht voor de basisbereidingen en instructies voor het schoonmaken en fileren van diverse vissoorten en schaaldieren aan de hand van foto's. Bevat tevens een geillustreerd overzicht van een groot aantal vissoorten en schelp- en schaaldieren. De stapsgewijze receptuur is verdeeld naar bereidingswijze, met opgave van aantal personen, (voor)bereidingstijd en moeilijkheidsgraad. In de marge en achter de receptuur staan extra tips en wetenswaardigheden. De recepten, met kleurenfoto, komen uit de internationale keuken, inclusief gerechten als dim-sum en sashimi. Zeer verzorgde uitgave met een uitgebreid alfabetisch register.