Rome Box  (4 DVD) Nieuw  BBC

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 11x bekeken
  • Datum geplaatst 15 dagen geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

Rome Box  (4 DVD) Nieuw  BBC

BCZ

Acteurs: Peter Firth John Shrapnel
Regisseur: Dave Stewart Leonard Brett

400:00 minuten

Rise and fall of Rome (2006 - 300 min.)
Deze gedramatiseerde documentaire vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van het oude Rome, aan de hand van de zes voornaamste keerpunten in de geschiedenis. De serie behandelt uitsluitend bewezen feiten en is gebaseerd op uitgebreid historisch onderzoek. We zien hoe de hebzucht, de wellust en de ambitie van mannen als Caesar, Nero en Constantijn vorm gaven aan het Romeinse Rijk. De serie beschrijft hoe Rome Carthago verwoestte, werd veroverd door Caesar, de Joodse opstand onderdrukte en zicht bekeerde tot het christendom. Computeranimaties, boeiend drama en spectaculair nagespeelde veldslagen worden gecombineerd tot de definitieve documentaire over hoe het Rijk ontstond, hoe het tot het toppunt van zijn macht kwam en waarom het uiteindelijk ten onder ging.

Julius Caesar (1951 - 50 min.)
Tussen 58 en 50 voor Christus voerde Julius Caesar een bloedige en verwoestende strijd om Gallië in te lijven bij het Romeinse rijk. In zijn boek "De Bello Gallico' deed Caesar verslag van de gebeurtenissen. Schilderde hij zichzelf en zijn heldendaden eerlijk af of was het boek pure propaganda? Deze documentaire gaat op zoek naar de waarheid.

Murder in Rome (2005 - 50 min.)
Cicero was dé advocaat van het oude Rome. Hier zien we een verslag van zijn beroemde zaak. Sextus Roscius Junior staat terecht wegens de moord op zijn vader. Om de onschuld van zijn cliënt aan te tonen, brengt CiCero - met gevaar voor eigen leven - een samenzwering aan het licht waarbij meerdere hoge Romeinen betrokken zijn...

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.