MarktPlaza

Rolls-Royce Silver Spirit - 6.8 Automaat Leder

791x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Overige opties & accessoires: Elektrische ramen achter, Elektrische ramen voor, Elektrisch verstelbare voorstoel(en), Middenarmsteun, Mistlampen voor
*Deze occasion wordt u aangeboden door Autobedrijf Peter Ursem*
Zeer mooie Rolls-Royce Silver Spirit 6.8 Automaat. Zeer mooie en originele auto, rechtsgestuurd. 100.977 miles gelopen!
Voorzien van onder andere: nette beige lederen bekleding, elektrische ramen voor en achter, stuurbekrachtiging, chrome sierstrip, middenarmsteun, etc.
Autobedrijf Peter Ursem is officieel merkdealer van Hyundai, Mitsubishi en Nissan in de regio’s van Alkmaar, Purmerend, Schagen en Hoorn. In de kop van Noord-Holland zijn wij al jarenlang het vertrouwde gezicht van deze merken. Daarnaast staan wij bekend om onze service-gerichte aanpak waarbij de klant centraal staat. Naast ons aanbod van nieuwe auto’s bent u voor een betrouwbare occasion bij ons aan het juiste adres. Wij hebben standaard een gevarieerd aanbod van 200+ occasions op voorraad, bestaande uit een breed scala van merken die allen verkregen zijn middels inruil.
Wij verwelkomen u graag in onze showroom en nodigen u bij deze uit voor een vrijblijvende offerte en/of een overtuigende proefrit!
Modelreeks: jul 1981 - sep 1989
Aandrijving: Achterwielaandrijving
Interieurkleur: Beige
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)