MarktPlaza

Rolls Royce Silver Shadow II uit 1978 RHD

1175x bekeken
1 maand geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Primrose Yellow , dat is de zeldzame kleur bij deze prachtige Rolls Royce Silver Shadow II. Het zachte geel wat zo kenmerkend is voor auto's uit deze tijd uit Engeland staat 'm klassiek fantastisch. Het dak is donkergroen metallic gespoten als contrastkleur en passend bij het groene originele leder interieur dus gewoonweg een hele exclusieve verschijning. Recent zijn de voor en achterremmen gereviseerd, ook de kachel en airco is helemaal geüpdatet, alle onderhoud -facturen zijn aanwezig. Uitsluitend door RR garage deskundige aan gewerkt en onderhouden.

Rolls Royce Silver Shadow II Bouwjaar 1978 RHD.

Alles in prachtige authentieke staat met veel originele patina.
Rechtstreeks 2014 uit Engeland ingevoerd RHD voertuig.
Motor V 8 met 6.8 ltr. met 227 pk. Automaat, Airco, Elektrisch pakket, originele mijlenteller met 98563 mijlen.
Volledig rijklaar en heeft recent een uitgebreide beurt, nieuwe gehele tectyleer laag voor de bodemplaat en een uitgebreide volledige remmenrevisie gehad. Vrij van Nederlandse wegenbelasting en de lage oldtimer-verzekering is 80,- p.j.
Deze Rolls Royce is dus in goede rijdbare staat voor nog vele jaren klassieker rijden in luxestijl. Engels topmerk met Flair en Ambiance.
Deze Rolls Royce is uitsluitend gebruikt tijdens clubritten, tentoonstellingen en evenementen van de Nederlandse Rolls Royce & Bentley vereniging.
Recente nieuwe APK en beurt gehad, staat dus volledig rijklaar.!!
Taxatie en waarde rapport is uiteraard aanwezig.

Prijs : € 19.500,-