Rolls-Royce Silver Shadow - I LHD 1967 6, 2

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 650x bekeken
  • Datum geplaatst 2 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Niet van toepassing
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Niet van toepassing

Omschrijving

Een Silver Shadow uit de eerste reeks met een prachtige kleurencombinatie, op de foto`s is het lastig te zien maar het koetswerk is zilver van kleur met een vleugje lichtgroen er doorheen wat mooi combineert met de donkerrode lederen bekleding.
Het gaat hier om een linksgestuurd exemplaar met de chromen bumpers en smalle wielkasten, tevens is het interieur naar mijn idee nog smaakvoller dan de latere modellen.
De auto staat al zeer lange tijd stil dus heeft wel aandacht nodig, er zijn al diverse werkzaamheden uitgevoerd zoals het vervangen van de remleidingen etc. maar er zal vast nog meer moeten gebeuren uiteraard. De motor loopt en de bak schakelt maar alle vloeistoffen dienen vervangen te worden en een algehele grote servicebeurt is geen overbodige luxe. Tevens dienen er in het interieur diverse delen gemonteerd of vervangen te worden maar het meeste is aanwezig.
Zeer zeker een interessant object voor de liefhebber van een "vroege" Shadow, natuurlijk zit er nog wat werk aan maar zeker de Shadow`s uit de 60-er Jaren gaan gestaag omhoog qua prijs. De Rolls is voorzien van een actief Nederlands kenteken.
Bel of mail voor meer info of een afspraak, wij zijn altijd bereikbaar op 0654 224411 of 0653 185490.
Motorrijtuigenbelasting: geen


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.