Roger Kimpel - Dumonts Kleine Barbecuelexicon (Hardcover/Gebonden)
Kenmerken
- Conditie
- Zo goed als nieuw
- Levering
- Niet van toepassing
Omschrijving
de beste recepten uit de hele wereld
304 pagina's
Het Barbecuelexicon gaat uitgebreid in op alle aspecten van succesvol barbecueën en de geweldige smaaksensaties van de grill:
- Basistechnieken
- Benodigdheden
- Amerikaanse barbecue
- Mediterrane barbecue
- Barbecue uit de Balkan
- Inclusief alfabetisch register
In dit kleine, vierkante boek wordt uitgebreid omschreven wat je allemaal dient te weten voordat je gaat barbecuen. Soorten, veiligheidsregels, accessoires en tips zodat het niet kan mislukken. Daarna volgen de recepten. Wanneer de basisregels in acht genomen worden, zijn de recepten gemakkelijk te bereiden. Verdeeld in vijf regio's (Azie, Amerika, Middellandse Zee, Mediterraan, Midden- en Oost-Europa) vindt men gerechten met vlees, vis, groenten en salades. Hierdoor wordt een barbecue geen wirwar van gerechten die vreemd combineren, maar een echte culinaire belevenis! Recepten worden stap voor stap beschreven, voorzien van moeilijkheidsgraad, betaalbaarheid, soort maaltijd en een foto van het smakelijke eindresultaat. Recepten zijn bedoeld voor vier personen. Een compact, compleet basishandboek voor de beginnende barbecue-liefhebber. Bevat een alfabetisch receptenregister en een productregister.