MarktPlaza

Robomaker Clementoni

88x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

In Robomaker van Clementoni heb je een eigen innovatief laboratorium om ongelooflijke intelligente robots te maken en de laatste grens van educatieve robotica te overschrijden! Met 1 cybernetisch brein, 3 elektromotoren, 2 IR-sensoren, een aanraaksensor, 1 luidspreker en meer dan 250 uitwisselbare componenten om 5 robots te bouwen om zelfs met de app te programmeren.

De infraroodsensoren stellen de robots in staat om objecten in de ruimte te detecteren en de aanraaksensor zal herkennen wanneer de robot ze heeft gegrepen. Met de X1-Explorer kun je bewegingen, snelheid en geluiden programmeren, de X2-Spider verandert in prooi of roofdier en met de X3-Sumobot kun je met de volgende regel spelen.

Met de X4-Guardian doorzoek je de gebieden op zoek naar indringers en met de X5-Droid kun je voorwerpen pakken en er vervolgens achter komen of ze wit of zwart zijn! Met de APP kunt u de robots programmeren, zelfs bij het programmeren van tabletblokken of smartphones, essentieel om de coderingsprincipes te leren. Naast de 5 voorgestelde modellen, kunt u robots van elke vorm en met elke functie bouwen en programmeren .. voor de lol die nooit eindigt!

https://www.bordspellenstore.nl/product/robomaker/?utm_source=marktplaza&utm_medium=organic