Robin York - De patient van Kamer 10

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 29x bekeken
  • Datum geplaatst 4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Robin York - De patient van Kamer 10
'Margriet'~bibliotheek
de Geïllustreerde Pers nv
202 pag.
harde kaft met stofomslag
stofomslag heeft nogal wat scheurtjes (waar mogelijk van binnenuit geplakt)
Het stofomslag is van de bekende Amsterdamse Kunstenaar: Karel Thole
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Christine Dunbar wordt kort na haar indiensttreding op het sanatorium 'Heiderust' overrompeld door dramatische gebeurtenissen. Zij ziet zich geplaatst voor schijnbaar onoplosbare raadsels.
Wie is de man, die zich Johnnie noemt en een foto van haar bij zich draagt? Wat heeft hem zijn geheugen doen verliezen en hoe kwam hij hier terecht/ Aan welk gevarr probeert hij te ontkomen?
Hij is een mens in nood - en dat is voor Christine voldoende reden om hem te hulp te snellen. Intussen blijkt dat een der artsen, dr Arnold Faber, haar beschermeling vijandig gezind is; hij tracht Christine op allerlei manieren te dwarsbomen.
Een andere arts, dr David Blair, ziet in de grote zorg, die het meisje voor Johnnie koestert, een bedreiging voor de genegenheid, die tussen hem en Christine groeiende is.
Liefde, haat , achterdocht en jaloezie voeren een wedloop in dit weergaloos spannende verhaal, dat zijn slot vindt in een bijzonder verrassende ontknoping."


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.