MarktPlaza

Robens Prospector Tarp

127x bekeken
5 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

De Robens Prospector Tarp is een veelzijdige tarp en is gemaakt uit het materiaal polykatoen. Dit materiaal bestaat voor 35 procent uit katoen en voor 65 procent uit polyester. Hiermee worden de goede eigenschappen van beide materialen gecombineerd. Zo is deze tarp ademend wanneer deze droog is wat zorgt voor een optimaal leefklimaat onder de tarp. Wanneer de tarp nat wordt zetten de vezels uit waardoor de tarp waterdicht wordt.

De Robens Prospector Tarp kan als luifel of als vrijstaande tarp worden gebruikt met behulp van de meegeleverde stalen tarpstokken. Doordat deze tarpstokken een hoogte hebben van 230 centimeter bieden deze mogelijkheden om de tarp op te zetten zodat je eronder kunt staan.

Wanneer de Robens Prospector Tarp als luifel wordt gebruikt in combinatie met een tent dient deze zo’n 10 centimeter over de tent te vallen zodat het geheel waterdicht is. Tevens kan de Robens Prospector Tarp worden gebruikt om 2 tenten met elkaar te verbinden zodat er een gemeenschappelijke beschutte buitenruimte ontstaat waaronder je bijvoorbeeld kunt koken.

Met een gewicht van circa 9,7 kilogram en een pakmaat van 68 x 15 centimeter is de Robens Prospector Tarp niet geschikt voor vervoer in de rugzak. Deze tarp is dan ook voornamelijk bedoeld voor gebruik op bijvoorbeeld de camping of in de tuin.

De Robens Prospector Tarp wordt geleverd met 2 stalen tarpstokken, opbergzak, haringen en scheerlijnen.

Specificaties:

Afmetingen: 420 x 210 centimeter
Pakmaat: 68 x 15 centimeter
Gewicht: 9,7 kilogram
Materiaal: HydroTex Polykatoen (35 % katoen, 65 % polyester)
Materiaal tarpstokken: staal
Afmetingen tarpstokken: diameter 25 mm, lengte 230 cm