Rob Oppedijk - Voeding Als Medicijn

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 50x bekeken
  • Datum geplaatst 3 jaar geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Niet van toepassing
Staat van het product
Zo goed als nieuw
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Vraagprijs

Omschrijving

336 pagina's

hoe alledaagse voedingsmiddelen helpen bij allergie, hoge bloeddruk, depressiviteit, hoofdpijn, slapeloosheid, vermoeidheid en ruim 40 andere aandoeningen

Huisartsen schrijven medicijnen voor, maar hebben meestal weinig aandacht voor voeding. Toch kunnen eenvoudige voedingsmaatregelen een groot effect hebben. Een- of tweemaal per week vis op het menu bijvoorbeeld helpt om hart- en vaatziekten te voorkomen. Dit boek laat de lezer kennismaken met het effect van voeding op 50 veelvoorkomende aandoeningen. Van allergie, depressie en hoge bloeddruk tot reuma en slapeloosheid.

In een alledaags taalgebruik en zonder allerlei wonderingredienten naar voren te schuiven wordt per 'ziektebeeld' aangegeven of en welke rol voeding kan spelen in de vermindering van de klachten. Duidelijk wordt aangegeven per ziektebeeld wat de achterliggende zaken zijn. Soms is de rol van voeding maar heel beperkt, zoals bijvoorbeeld bij spataderen, vermoeidheid of hoofdpijn. Voor andere ziekten zoals bijvoorbeeld allergieen, cholesterol, hart- en vaatziekten en overgewicht is de rol van voeding zeer groot. Er is enige informatie over het Gezondheidsnieuws Cursusinstituut dat achter deze uitgave staat. De auteur heeft reeds twee andere boeken over gezondheid op zijn naam staan. De tekst is duidelijk geschreven en vereist geen medische kennis.


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.