MarktPlaza

Ripley's Geloof Het Of Niet ! (Hardcover/Gebonden)

71x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

256 pagina's

Verwacht... Het Onverwachte En Bekijk De Meest Vreemde En Bizarre Feiten Ter Wereld

Dit sensationele nieuwe boek in de Ripley's Geloof het of niet!-reeks bevat een geheel nieuwe verzameling bizarre, intrigerende, onvoorstelbare feiten, beelden, reportages, interviews en verhalen. Massa's buitengewone mensen, plaatsen en dieren die uw geloof en verbeelding zullen tarten! Wij dagen u uit de buitengewone wereld van Ripley's te betreden... als u durft.
Ongelooflijke foto's van overal ter wereld. Vreemde en wonderlijke beelden uit Ripley's archieven en musea. Verhelderende interviews met kleurrijke persoonlijkheden. Verbazingwekkende verhalen en reportages. GELOOF HET OF NIET verschijnt in meer dan 25 landen!

Robert Ripley (gestorven in 1949) reisde indertijd de wereld rond op zoek naar buitenissige mensen, oorden en dingen. Dit boek, een voortzetting van zijn verzameling, is alleen al door de intrigerende holografische voorplaat iets bijzonders. Het bevat een enorme hoeveelheid vreemde en bizarre feiten en zaken uit de hele wereld. Om het geheel nog enigszins overzichtelijk te houden, is het boek verdeeld in de volgende hoofdstukken: Vreemde wereld, Vreemd & wonderlijk, Grenzen verleggen, Dekselse dieren, Meer dan levensgroot, Knappe kunststukjes, Niet te geloven en De grote finale. Achterin zit een register. Ieder hoofdstuk zit propvol zaken die al naar gelang het onderwerp meer of minder verbazing oproepen. Het merendeel is tekstuele informatie, maar de hoeveelheid kleurenfoto's is ook aanzienlijk en biedt door de plaatjes extra beeldende informatie. Leuk zijn de in ieder hoofdstuk terugkerende pagina's met als titel 'Terug naar de archieven' waarin sepiakleurige foto's met bijbehorende tekst vertellen over zaken die door de oorspronkelijke samensteller gevonden waren.