MarktPlaza

Riet Wille - Flore Flodder (Hardcover/Gebonden)

30x bekeken
6 maanden geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Zo goed als nieuw
Levering
Ophalen of verzenden

Omschrijving

Riet Wille  - Flore Flodder  (Hardcover/Gebonden)

BCZ

Een bundel met nieuwe verhalen, gedichten en spelletjes om voor te lezen, te vertellen en te spelen

  • 101 pagina's

In 1984 debuteert Wille met een bundel versjes met als titel Zuurtjes en zoetjes. Later combineert ze haar schrijverschap met een parttime als logopediste op een school voor kinderen met leermoeilijkheden. Ze schrijft tal van boeken voor beginnende lezers en kinderen met leesproblemen. In deze boeken hecht ze veel belang aan de interactie tussen tekst en tekening, het spelen met taal, humor en zin krijgen om te leren lezen. Ze gebruikt hierbij een variatie aan literaire vormen: poëzie, raadsels, informatie teksten, moppen, strips …
Hiernaast schrijft ze ook liedteksten, prentenboeken, werkt mee aan tijdschriften voor kinderen en levert bijdragen voor verschillende taalmethodes. Ondertussen telt haar werk al meer dan 75 boeken en wordt ze regelmatig bekroond voor haar werk. Heel wat van haar gedichten zijn ook opgenomen in verzamelbundels.

Verhalen, gedichten en vragen over de belevenissen van Flore, haar vader Flodder, eend Kwak en buurvrouw De Rom. Met zwart-witte pentekeningen. Voorlezen vanaf ca. 6 jaar, zelf lezen vanaf ca. 9 jaar.

Bespaar portokosten bekijk ook mijn andere advertenties