MarktPlaza

Ride to Russia 1938 (1e dr) Newman - Fietstocht naar Rusland

139x bekeken
8 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Hardcover. Newman, Bernard. Ride to Russia. London: Herbert Jenkins Limited, 1938 (first printing, geen eerdere druk en aangezien dit een boek is dat aangeboden aan een recensent zal het een eerste druk zijn ). 332+(4) blz. Slijtageplekjes band. Geïllustreerde schutbladen (kaart Europa waarop de reisroute aangegeven is). Op titelblad een notificatie geplakt van de uitgever waarop vermeld wordt dat dit een recensie-exemplaar is met de publicatie datum van 16 Sep 1938. Met illustraties en kaartjes (allen aanwezig zoals aangegeven op de lijst voor in het boek). Inhoud:

Introduction
Chapter I. Holland
Chapter II. Germany
Chapter III. Czechoslovakia
Chapter IV. Roumania
Chapter V. Russia
Index

Reisverslag van een fietstocht door Oost-Europa. In het hoofdstuk over Nederland (blz. 11 t/m 17) klaagt de auteur over de regen en de tegenwind, bezoekt hij Rotterdam, Dordrecht, Utrecht en andere plaatsen. Hij fietst door Duitsland (via Hanover en Leipzig), Tsjecho-Slowakije (via Praag en Brno), Roemenië (via Jassy) en Rusland (via Odessa en Kiev, nu Oekraïne). Referentienummer 9329.

70 euro

Als u biedt is dat exclusief verzend- en verpakkingskosten (6,95 euro als pakketje, boek te dik voor brievenbuspost), afhalen in Ede op afspraak ook mogelijk. Zie ook mijn andere advertenties voor gecombineerd verzenden.