MarktPlaza

Richard Townshend Bickers - De woestijnvalken

87x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Gebruikt
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Richard Townshend Bickers - De woestijnvalken
Nieuwe Wieken/Omega Boek
192 pag., isbn 90 6057 167 3
harde kaft met stofomslag
klein scheurtje in de stofomslag (aan binnenzijde geplakt), enkele kleine vlekjes in het boek, naam/adres voorin boek vermeld
Teab (aub bieden excl. de eventuele porto)
(en in mijn winkel vindt u nog veel meer boeken in 37 groepen/genres onderverdeeld, zoals onder andere de groep 'romans'. In mijn winkel kunt u de groep van u keuze aanklikken)
"Het Duitse Afrika Korps wordt onafgebroken bestookt door een speciale brigade van de Royal Air Force. De vliegmachines die ze gebruiken, meestal Blenheims of Hurricanes, stijgen steeds wwer op om de vijanden gevoelige slagen toe te brengen.
Op de grond wordt de strijd gevoerd door het Rover and Reconnaisance Squadron, een bij elkaar geraapt zootje stoutmoedige en soms ook roekeloze avonturiers uit diverse landen. Samen met de luchtmacht vernietigen zij een gigantische Duitse opslagplaatst. De hartstocht en schoonheid van een warmbloedige, Franse archeologe laten een aantal officieren uit beide kampen niet onberoerd en zij vinden in haar een gastvrije en willige minnares.
Deze roman, waarin een aantal bizarre Duitse, Italiaanse, Engelse en Arabische personen de revue passeert, vertelt het avontuurlijke en niet van humor gespeende verhaal van mensen die strijdvoeren met elkaar en ... met hun gemeenschappelijke vijand: de genadeloze woestijn."