Rene en Mira Coudris: Een ongeboren baby vertelt!

Bewaar
  • Aantal keer bekeken 10x bekeken
  • Datum geplaatst 3 maanden geleden geplaatst

Kenmerken


Levering
Ophalen of verzenden
Staat van het product
Gebruikt
Type advertentie
Aangeboden
Type prijs
Bieden

Omschrijving

Rene en Mira Coudris: Een ongeboren baby vertelt!


Ik kan spreken, aldus het vijf maanden jonge embryo tegen zijn 27 jarige moeder. Daarmee begint een 44 dagen durend buitenzintuiglijk contact tussen een aanstaande moeder en haar ongeboren kind. 
In diepe meditatie vangt ze zijn boodschappen op en verneemt ze wat haar kind in wording voelt, ziet en zich herinnert van vorige levens. Hij beschrijft zijn conceptie op de geneesmiddelen die zijn moeder krijgt en de onderzoekjes waaraan ze wordt onderworpen. Hij vertelt over zijn vorige bestaan en over onderwerpen als dood, leven , kennis en waarheid, dromen en vrijheid. De diepzinnige inhoud van zijn boodschappen is opmerkelijk, evenals zijn verklaring waarom hij ter wereld wil komen. 
Een ongeboren baby vertelt is het bijzondere verslag van een misschien fantastische, maar reële gebeurtenis. Het zou ook bij u of op ieder andere plaats van de aarde kunnen gebeuren, aldus beide ouders. Hun boek zal daarom niet alleen aanstaande ouders tot steun zijn: het leert bovendien hoe we open kunnen staan voor dezelfde wonderbaarlijke ervaringen en hoe de moeder de communicatie met haar ongeboren baby mogelijk kan maken. Zo krijgen het ontstaan en de wording van een nieuwe mens een extra dimensie. 


Uitg. Ankh Hermes, paperback. In goede staat.

 

 

AH

31114

P010321


Reageer op deze advertentie

Je moet ingelogd zijn om te reageren op een advertentie.