MarktPlaza

Renault Zoe - Z.E. ZEN 65KW (EXCL. BATTERIJHUUR)

557x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modeljaar: 2012
Afmetingen (LxBxH): 409 x 173 x 145 cm
Wielbasis: 259 cm
Topsnelheid: 135 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Licht grijs
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
BOVAG 40-Puntencheck: Ja
BOVAG Afleverbeurt: Ja
Garantie: 20.000 km
Motorrijtuigenbelasting: geen
= Aanvullende opties en accessoires =
- Achteruitrijcamera
- Airbags voor
- Bandenspanningscontrole
- Carkit
- Centrale deurvergrendeling afstandbediend
- Elektrisch bedienbare ramen voor en achter
- Gordijnairbags voor
- Keyless go
- Lederen stuurwiel
- Lichtsensor
- Radio voorbereiding
- Spoiler achter
- Zij-airbags voor
De trekkracht van de elektrische Renault Zoe is indrukwekkend. Dit dealeronderhouden exemplaar heeft 61098 kilometer gelopen, het bouwjaar is 2013. De techniek van deze auto is radicaal anders dan u gewend bent. U rijdt zacht zoemend naar uw bestemming, de actieradius van de accu's is ruimschoots voldoende voor de meeste dagelijkse ritten. Ook is de auto voorzien van: getint glas, elektrisch bediende ramen, bumpers in carrosseriekleur en neerklapbare achterbank.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij climate control is het binnen altijd behaaglijk. Een handige optie is de achteruitrijcamera. Achteruitrijden, inparkeren en manoeuvreren gaat gemakkelijker dan ooit. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Er is ook cruise control aan boord, om met een constant tempo ontspannen en zuinig te rijden. Met lederen stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze Renault helemaal compleet.
In de Renault Zoe heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Maak nu een afspraak als u met deze elektrische auto een proefrit wilt maken.
Onze auto's worden rijklaar aangeboden!! Geen afleverkosten! Wij leveren al onze occasions met 6 maanden garantie. De garantie is uit te breiden naar 12 maanden voor € 350,-.* * Geldt op occasions niet ouder dan 5 jaar en niet meer gereden dan 100.000 km. De Renault en Dacia Dealer voor de Regio Alphen a/d Rijn, Boskoop, Bodegraven, Ter Aar, Zevenhuizen, Zevenhoven, Nieuwerbrug e.o.
Uw contactpersoon occasions Niels van Echten tel. 0172-469568 nve@kempenaar-renault.nl