MarktPlaza

Renault Twingo - 1.2-16V Collection /Airco/Audio/ zeer nette auto

117x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 175/65 R14
GVW: 1.370 kg
Afmetingen (LxBxH): 360 x 165 x 147 cm
Wielbasis: 237 cm
Acceleratie (0-100): 12,3 s
Topsnelheid: 170 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Antraciet
Gemiddeld brandstofverbruik: 4,7 l/100km (1 op 21,3)
Brandstofverbruik in de stad: 6,3 l/100km (1 op 15,9)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,9 l/100km (1 op 25,6)
CO2 uitstoot: 109 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 56 - 63 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterspoiler
- Airbag passagier
- APK
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Extra getint glas
- metaalkleur
- Metallic lak
- nationale autopas
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
- zeer nette auto
Stijlvolle vormen en een verzorgd interieur maken u meteen duidelijk dat u hier met een Franse auto te maken hebt. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Ook extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Met verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening is deze auto helemaal compleet.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Twingo is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Brake assist verhoogt de remdruk in een noodsituatie zodat u sneller stil staat.
Wilt u deze auto zelf ervaren? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Renault Twingo zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer extra getint glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.
In de zomer zit u ontspannen achter het stuur dankzij de ingebouwde airconditioning. Natuurlijk behoren verstelbaar stuur en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening ook tot de uitrusting van deze complete auto.
De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Renault Twingo samen. Brake assist herkent een noodsituatie en voert de remdruk op om de remweg te verkorten.
We doen ons best om deze auto voor u te omschrijven, maar het beste ervaart u hem als hij voor u staat. Neemt u snel contact met ons op voor een afspraak?
De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK van minimaal 6 maanden. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan.
Auto van de maand Saab 9-3 Sport Sedan van 2007 met pas!! 51000 km van 6995,- nu voor 5995,- kijk op www.auto040.nl