MarktPlaza

Renault Trafic - 2.0 dCi T29 L2H1 DC Eco Dubbele cabine

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 3.030 kg
Wielbasis: 35 cm
Topsnelheid: 160 km/u
Gemiddeld brandstofverbruik: 6,9 l/100km (1 op 14,5)
Brandstofverbruik in de stad: 8,6 l/100km (1 op 11,6)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,9 l/100km (1 op 16,9)
CO2 uitstoot: 180 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 121 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 495): Afleverpakket (1)
Dit afleverpakket bevat: BOVAG garantie (6 maanden)
## Aanvullende opties en accessoires
- 2 zitplaatsen rechtsvoor
- Armsteun voor
- Autotelefoonvoorbereiding met Bluetooth
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Elektrische ramen voor
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metallic lak
- Navigatie-pakket
- Navigatie-systeem full map
- Pack Airco
- Parkeersensor achter
- Radio-CD/MP3 speler
- Stuur verstelbaar
- trekhaak afneembaar
- Zijruit rechts in laadruimte
- Zijschuifdeur links
- Zijschuifdeur rechts
Als een echte Franse auto onderscheidt ook deze Renault Trafic zich met zijn doordachte vormgeving en uitstekende rijkwaliteiten. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Natuurlijk behoren 16 inch lichtmetalen velgen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en armsteun voorin ook tot de uitrusting van deze complete auto.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. Met de ingebouwde regensensor kijkt u altijd door een schone en droge voorruit. De auto activeert de ruitenwissers volautomatisch. Parkeersensoren zijn een handig hulpmiddel om parkeerschades te voorkomen. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Extra opties op deze auto zijn: verstelbaar stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Trafic is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Renault Trafic. Bel of mail ons nu voor een afspraak. Vakgarage Klaster Auto's is gevestigd aan de Industrieweg 13, te Oldemarkt. Wij zijn een Vakgarage " Professional " met de modernste uitlees apparatuur, en airco vulstation. Tevens repareren wij voor alle grote lease maatschappijen en hebben wij een eigen schade afdeling. Door onze grote variateit in bouwjaren en modellen is het voor iedereen interessant om eens een kijkje te komen nemen bij onze occasions.
Al onze auto's zijn voorzien van Nationale Auto Pas. Voor de Full service prijs betaalt u € 500,- extra ( nieuwe APK, onderhoudsbeurt, airco gevuld en een volledige was- en poetsbeurt ) prijs is ex btw.