MarktPlaza

Renault Talisman Estate - 1.5 dCi Zen , Navi, Keyless, Dab radio, Bluetooth

540x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: feb 2016 - apr 2018
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 260 Nm
GVW: 2.073 kg
Afmetingen (LxBxH): 487 x 187 x 146 cm
Wielbasis: 281 cm
Acceleratie (0-100): 12,0 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,2 l/100km (1 op 23,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,5 l/100km (1 op 28,6)
CO2 uitstoot: 98 g/km
Emissieklasse: Euro6
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 366 - 388 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Comfort stoelen
- DAB ontvanger
- Keyless entry
- Navigatiesysteem full map
- Voorstoel(en) met massagefunctie
- 12Volt aansluiting
- Achterspoiler
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Approach verlichting
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Audio-installatie
- Audiobediening op stuurwiel
- Aux aansluiting
- Bagage afdekking
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Chroom delen exterieur
- Derde remlicht
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen voor en achter
- Follow Me Home verlichting
- Hill hold functie
- Isofix
- Keyless start
- LED achterlichten
- LED dagrijverlichting
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 16"
- Metaalkleur
- Mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Parkeersensor achter
- Spraakbediening
- Start/Stop systeem
- Stuur verstelbaar
- Stuurwiel multifunctioneel
- USB aansluiting
- Voorstoelen in hoogte verstelbaar
Deze keurig nette Renault Talisman Estate in de Zen uitvoering heeft pas 86.687 kilometer gelopen. Deze dealeronderhouden auto is afkomstig van de eerste eigenaar. Met de zuinig 1.5 DCI motor haalt u veel kilometers uit een tank brandstof. Lekker zitten doet u in de comfortstoelen van deze auto. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, getint glas, led-achterlichten, verstelbare lendesteunen, metallic lak, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een full map navigatiesysteem en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit dankzij dab-ontvangst. Koppel uw usb-stick of digitale muziekspeler aan de auto via de usb-aansluiting. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Renault is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. En de parkeersensoren achter helpen u om strak en veilig in te parkeren. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook lederen versnellingspook, lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, isofix-aansluiting, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes zijn aan boord.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Talisman Estate is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. De hill hold control schakelt zichzelf automatisch in en uit op een helling. Zo rijdt u zelfs op de steilste wegen soepel weg. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt bij drukverlies in een van de banden.
Deze Talisman is 100% rookvrij en de boekjes en beide sleutels zijn keurig aanwezig.
Laat het ons meteen weten als u interesse heeft in deze auto, dan kunnen we een afspraak maken om u de auto te demonstreren.
Sinds 1974 is Alewijn Ott gegroeid tot een zeer goed gewaardeerd autobedrijf in Noord-Holland en ver daarbuiten. Op één adres hebben wij maar liefst 250 KWALITEITSOCCASIONS, die stuk voor stuk zijn voorzien van een pre-inspectie. Daardoor heeft u altijd zekerheid over de kilometerstand, het onderhoudsverleden en een geldige APK. Optioneel kunt u nog kiezen voor een servicepakket vanaf 295 euro en inruil is altijd mogelijk. Onze voorraad wisselt met 25 auto’s per week. Bel gerust als u een specifieke vraag heeft, bij Alewijn Ott helpen we u graag verder!
Alle moeite is genomen om de informatie van onze advertenties zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden. Dagelijks open van 9.00 uur tot 18:00; Donderdags 09:00 tot 21:00; Zaterdags 09:30 tot 17:00; Zondags gesloten.