MarktPlaza

Renault Scénic - Scenic SCÉNIC 1.4 TCE 130 DYNAMIQUE

483x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Financiering
Financiering van uw auto is mogelijk bij Autobedrijf Hekwolter of Hekhuis, u kunt de financiering via ons aanvragen. Wij verlenen alleen de service van de financiering, voor ons zit er geen financieel belang bij. Het krediet is geheel afgestemd op basis van uw privésituatie, wensen en behoeften van de klant.
Auto inruilen
Uw eigen auto inruilen kan ook bij Autobedrijf Hekwolter of Hekhuis. We maken graag een reëel aanbod voor uw inruil auto. Om tot een inruil bedrag te komen hebben wij zo veel mogelijk informatie en foto's van uw inruil auto nodig. Deze kunt u via de mail naar ons opsturen.
Garantie
Autobedrijf Hekwolter of Hekhuis is een betrouwbaar familiebedrijf sinds 1990, waar persoonlijke en goed service hoog in het vaandel staat.
Ook kunt u bij ons garantiepakketten aanschaffen op de door op uw afgestemde wensen. U kunt altijd vrijblijvend een advies aanvragen via de email of telefoon.
Bezichtiging
Een bezichtiging is altijd mogelijk gedurende de openingstijden. Wilt u er zeker van zijn dat er iemand aanwezig is, of een afspraak maken, of heeft u gewoon wat vragen? Bel mail of WhatsApp ons dan 0640600134
Adres:
Autobedrijf Hekwolter of Hekhuis
Bosweg 11
7651 LN Tubbergen
info@autohekwolter.nl
Openingstijden
Ma t m vr 08:00 tot 18:00
Za: 9:00 tot 15:00
Meer informatie op onze website
www.autohekwolter.nl
Disclaimer
Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze advertentie