MarktPlaza

Renault Scénic - 2.0-16V Privilège Luxe | Navigatie | Cruise | Airco | 6 bak |

687x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 6 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: okt 2003 - okt 2006
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 191 Nm
GVW: 1.955 kg
Afmetingen (LxBxH): 426 x 181 x 162 cm
Wielbasis: 268 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 10,3 s
Topsnelheid: 195 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Beige
Gemiddeld brandstofverbruik: 8,0 l/100km (1 op 12,5)
Brandstofverbruik in de stad: 10,9 l/100km (1 op 9,2)
Brandstofverbruik op de snelweg: 6,4 l/100km (1 op 15,6)
CO2 uitstoot: 192 g/km
Emissieklasse: Euro3
Aantal sleutels: 1 (1 handzender)
Motorrijtuigenbelasting: € 183 - 205 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 6-versnellingen
- Audio-navigatie full map
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- Dimlichten automatisch
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Lichtmetalen velgen 16"
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
Met de Renault Scénic is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. Deze is uit 2005 en heeft 164659 kilometer op de teller. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels horen tot de voorzieningen op deze auto.
Met het navigatiesysteem kiest u de snelste route naar uw eindbestemming. Electronic climate control verwarmt of koelt het interieur met een druk op de knop. Cruise control verlaagt de brandstofkosten en verhoogt het rijcomfort. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
In de Renault Scénic heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Het bandenspanningscontrolesysteem waarschuwt als een van de banden onvoldoende lucht bevat.
Natuurlijk bent u van harte welkom om deze auto in ons bedrijf te komen bekijken. Laat u ons weten wanneer u wilt komen?
Voor meer informatie bel Henk, 06-20013881
Met de Renault Scénic is heel veel mogelijk. Een vakantie met het hele gezin, die nieuwe kast ophalen bij Ikea of gezellig met zijn vijven een dagje erop uit. Deze is uit 2005 en heeft 164659 kilometer op de teller. Bij de rijke uitrusting horen ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Met de routebegeleiding van het navigatiesysteem kunt u zich volledig op het verkeer concentreren. U verwacht natuurlijk electronic climate control in deze auto, en die is er dan ook. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Nieuwsgierig? Bel of mail ons nu voor een proefrit.
Uw nieuwe auto staat klaar voor vertrek. Stap gerust in, deze Renault Scénic heeft 164659 kilometer gelopen. De auto is van het bouwjaar 2005 en is van de eerste eigenaar. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. In een auto als deze kunt u niet zonder electronic climate control, zodat de temperatuur altijd goed is. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. En deze auto heeft ook verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Scénic is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Het bandenspanningscontrolesysteem waakt over de hoeveelheid lucht in de banden. Bij drukverlies in een band krijgt u automatisch een waarschuwing.
Om deze auto echt te ervaren, moet u beslist een proefrit maken. Mail ons nu of bel ons, dan maken we snel een afspraak.
Met zijn dynamische eigenschappen belooft deze Renault Scénic u een heleboel rijplezier. Hij is ontwikkeld op een geavanceerd onderstel en biedt altijd een veilig weggedrag. De auto is van het bouwjaar 2005 en is van de eerste eigenaar. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch inklapbare buitenspiegels zijn aan boord.
Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat u snel en ontspannen op uw bestemming aankomt. Het spreekt voor zich dat een auto als deze ook van electronic climate control is voorzien. De cruise control vermindert het brandstofverbruik en vergroot het comfort. Ook is de Renault uitgerust met: verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.
In de Renault Scénic heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Renault Scénic. Bel of mail ons nu voor een afspraak.
Waar staan wij voor als bedrijf, een betrouwbare auto voor een scherpe prijs!! Al onze auto's worden ingekocht bij gerenommeerde dealerbedrijven en zijn altijd voorzien van een nieuwe apk. Bij ons geen afleverkosten of kleine letters maar een duidelijk verhaal en een eerlijke, betrouwbare auto. Bekijk onze voorraad op: www.prautos.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.