MarktPlaza

Renault Mégane Grand Tour - 1.6-16V Dynamique Comfort airco lm velgen N A P N APK

475x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Bandenmaat: 205/55 R16
GVW: 1.795 kg
Afmetingen (LxBxH): 444 x 178 x 146 cm
Wielbasis: 268 cm
Acceleratie (0-100): 11,3 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 7,0 l/100km (1 op 14,3)
Brandstofverbruik in de stad: 9,3 l/100km (1 op 10,8)
Brandstofverbruik op de snelweg: 5,7 l/100km (1 op 17,5)
CO2 uitstoot: 166 g/km
Emissieklasse: Euro4
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 3 (3 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Armsteun achter
- Armsteun voor
- Bagagedek
- Bandenspanningscontrolesysteem
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- boekjes aanwezig
- Centrale deurvergrendeling met afstandsbediening
- DISTRIBUTIERIEM VERVANGEN
- Elektrische ramen achter
- Elektrische ramen voor
- Elektronische remkrachtverdeling
- Halogeen mistlampen
- Hoofdsteunen voor
- LICHTMETALENVELGEN 16''
- Metallic lak
- TREKHAAK AFNEEMBAAR
Met zijn ruimte en zijn prestaties is dit de auto die bij u past. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het hele jaar door zorgt airconditioning voor een prettige temperatuur. In de regen hoeft u niet langer zelf de ruitenwissers in te schakelen. De regensensor zorgt ervoor dat de ruitenwissers altijd op de juiste snelheid werken. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. De Renault is standaard voorzien van: boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De brake assist zorgt voor een kortere remweg tijdens een noodstop. Zodra een van de banden spanning verliest, geeft het bandenspanningscontrolesysteem een waarschuwingssignaal.
Natuurlijk kunt u de kwaliteiten van deze auto pas echt beoordelen na een proefrit. Neem nu contact met ons op, dan zetten wij hem voor u klaar. U rijdt gemakkelijk, comfortabel en zonder zorgen met deze Renault Mégane Grand Tour. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde vijfversnellingsbak. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook aluminium dakrailing, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Met één druk op de knop blaast de airconditioning een koele bries door het interieur. De regensensor schakelt automatisch de ruitenwissers in bij regenval. Cruise control houdt automatisch de ingestelde snelheid vast. Het is een ideaal hulpmiddel om lange ritten comfortabeler te maken. De uitrusting van deze auto is met boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.
Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Zoals u mag verwachten van deze Renault Mégane Grand Tour is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Een kortere remweg verkleint de kans op een aanrijding. Brake assist helpt actief mee tijdens een noodstop. Het bandenspanningscontrolesysteem helpt om brandstof te besparen en om de kans op een klapband te verminderen.
Bent u nieuwsgierig naar deze Renault Mégane Grand Tour? Laat het ons dan snel weten.
AL ONZE AUTO’S ONDER DE €4500 EURO WORDEN STANDAARD AFGELEVERD :
- Inclusief vloeistoffen controle
- Inclusief bestaande APK
- Inclusief reiniging in en exterieur
- Al onze auto's boven de 4500 euro is garantie bespreekbaar of afleveringsbeurt
Disclaimer: Ondanks de zorg die besteed wordt aan een correcte invoer van de gegevens, kunnen wij niet verantwoordelijk en of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten.