MarktPlaza

Renault Mégane Estate - 1.6, Navigatie, Cruise control, Airco, Audio, Afkomstig van de eerste eigena

661x bekeken
6 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Bekleding: Stof
Interieurkleur: Zwart
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Aantal sleutels: 2
Autotrust garantie: Ja
Motorrijtuigenbelasting: € 138 - 154 per kwartaal
Inbegrepen afleverpakket: Afleverpakket (1)
Dit afleverpakket bevat: Autotrust garantie
## Aanvullende opties en accessoires
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achterruitverwarming
- Achterruitwisser
- Afdekhoes
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Dimlichten automatisch
- dit zijn meeneemprijzen
- Elektrische ramen achter
- Gordelspanners
- Hoofdsteunen
- incl boekjes
- Koplampen in hoogte verstelbaar
- Middenarmsteun voor
- Mistlampen voor
- onderhoudsboekjes aanwezig
- Toerenteller
- variable interval ruitenwisser
- zeer mooie en technisch goed onderhouden auto
Pure lijnen en een verzorgd interieur, het is de typische charme van een Franse auto. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder motor en een handgeschakelde versnellingsbak. Bij de rijke uitrusting horen ook aluminium dakrailing, warmtewerend glas, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch verstelbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en middenarmsteun voor.
Selecteer uw reisbestemming en het navigatiesysteem brengt u snel waar u moet zijn. De auto is ook uitgevoerd met electronic climate control. In deze Renault kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt - in tunnels bijvoorbeeld - en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Stel de cruise control in op de gewenste snelheid en u rijdt comfortabel en zuinig. Deze Renault is voorzien van in hoogte verstelbaar stuur, boordcomputer, centrale portiervergrendeling en buitentemperatuurmeter.
In de Renault Mégane estate heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Brake assist is uw redder in een noodsituatie. Bij een dreigend ongeval zorgt het systeem ervoor dat u sneller stilstaat.
Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
Inruil: Auto, Motor, Caravan, Boot en Camper mogelijk.
Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak, kunt u telefonisch contact opnemen met tel: 0571-280111 of info@garagetwello.com, Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met tel: 06-13231409. De prijs voor deze auto is inclusief een geldige APK. De auto wordt op uw naam overgeschreven en tevens heeft de auto een pre inspectie en vloeistof controle gehad. Onderhoud en garantiepakketten bieden wij u graag tegen meerprijs aan