MarktPlaza

Renault Mégane Coupé - 2.0

187x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Transmissie: 5 versnellingen, Handgeschakeld
Modelreeks: nov 1995 - nov 1998
Aandrijving: Voorwielaandrijving
GVW: 1.540 kg
Wielbasis: 245 cm
Acceleratie (0-100): 9,5 s
Topsnelheid: 200 km/u
Bekleding: Stof
Emissieklasse: Euro2
Onderhoudsboekjes: Aanwezig
Motorrijtuigenbelasting: € 95 - 106 per kwartaal
Optioneel afleverpakket (€ 395): Ons afleverpakket bestaat uit:: een volle tank brandstof, uitgebreide poetsbeurt, technische controle met APK en servicebeurt
## Aanvullende opties en accessoires
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
- Buitentemperatuurmeter
- Elektrische ramen voor
- Metaalkleur
- mistlampen voor
- Stuur verstelbaar
- Toerenteller
Franse auto’s worden gebouwd voor levensgenieters, en dat geldt ook voor een Renault van deze generatie. Deze Mégane Coupé is van het bouwjaar 1996 en heeft 137980 kilometer gelopen. De motor in deze Renault maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de uitrusting behoren ook warmtewerend glas, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen voor en elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels.
Met verstelbaar stuur, toerenteller, centrale portiervergrendeling en buitentemperatuurmeter is deze auto helemaal compleet. En altijd bij ons in onderhoud geweest.
Wij leveren u deze auto natuurlijk met een tellerrapport van Nationale Autopas. Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?
Ons afleveringspakket (optioneel) bedraagt 395 euro en bestaat uit een volle tank brandstof, uitgebreide poetsbeurt, technische controle en servicebeurt.