MarktPlaza

Renault Mégane - 1.5 dCi Bose | airco | cruise | navigatie |

634x bekeken
4 jaar geleden geplaatst

Kenmerken

Conditie
Niet van toepassing
Levering
Niet van toepassing

Omschrijving

Modelreeks: jan 2012 - jan 2013
Aandrijving: Voorwielaandrijving
Koppel: 240 Nm
GVW: 1.813 kg
Afmetingen (LxBxH): 430 x 181 x 147 cm
Wielbasis: 264 cm
Tankinhoud: 60 liter
Acceleratie (0-100): 12,1 s
Topsnelheid: 190 km/u
Bekleding: Leder/stof
Interieurkleur: Zwart
Gemiddeld brandstofverbruik: 3,7 l/100km (1 op 27,0)
Brandstofverbruik in de stad: 4,1 l/100km (1 op 24,4)
Brandstofverbruik op de snelweg: 3,3 l/100km (1 op 30,3)
CO2 uitstoot: 90 g/km
Emissieklasse: Euro5
Onderhoudsboekjes: Aanwezig (dealer onderhouden)
Aantal sleutels: 2 (2 handzenders)
Motorrijtuigenbelasting: € 301 - 318 per kwartaal
= Aanvullende opties en accessoires =
- 6-versnellingen
- Parkeersensor voor en achter
- Achterbank in delen neerklapbaar
- Achteruitrijcamera
- Airbag(s) hoofd achter
- Airbag(s) hoofd voor
- Airbag(s) side voor
- Airbag passagier
- Alarm klasse 1(startblokkering)
- Armsteun voor
- Audio installatie premium
- Autotelefoonvoorbereiding met bluetooth
- Buitenspiegels elektrisch inklapbaar
- Chroom delen exterieur
- Dimlichten automatisch en regensensor
- Elektrische ramen voor en achter
- Elektronisch Sper Differentieel
- Hill hold functie
- Hoofdsteunen actief
- Keyless entry
- LED dagrijverlichting
- Lederen/stof bekleding
- Lederen stuurwiel
- Lederen versnellingspook
- Lendesteunen (verstelbaar)
- Lichtmetalen velgen 17"
- mistlampen voor
- Multimedia-voorbereiding
- Passagiersstoel in hoogte verstelbaar
- Start/stop systeem
- Stuurbekrachtiging snelheidsafhankelijk
Bij het ontwerpen van de Renault Mégane stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. De auto is van het bouwjaar 2013 en is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. Tot de uitrusting van deze Renault behoren ook 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. U verwacht natuurlijk automatische airconditioning in deze auto, en die is er dan ook. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Er is cruise control aan boord, voor veilige en zuinige kilometers. En deze auto heeft ook lederen versnellingspook en lederen stuur als standaard uitrusting.
Zoals u mag verwachten van deze Renault Mégane is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Meer weten over deze auto? U bent van harte welkom om hem te komen bekijken.
LET OP ! DISTRIBUTIE RIEM VV 20-05-19 BIJ EEN KILOMETERSTAND VAN 175.808 DEALER ONDERHOUDEN
Voor meer informatie bel Henk, 06-20013881
Het elegante design onderstreept de uitstekende rijkwaliteiten van deze puur Franse auto. Deze dealeronderhouden Renault Mégane is van het bouwjaar 2013 en heeft 191503 kilometer op de teller. Deze dealeronderhouden auto is van de eerste eigenaar. Onder de motorkap ligt een zuinige viercilinder motor. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem geeft duidelijke instructies. Zo komt u veilig en vlot aan waar u moet zijn. In een auto als deze kunt u niet zonder automatische airconditioning, zodat de temperatuur altijd goed is. Met de achteruitrijcamera ziet u wat er achter de auto gebeurt. Zo rijdt u moeiteloos achteruit. Met cruise control rijdt u rustiger en meer ontspannen, en bovendien zuiniger. De uitrusting van deze auto is met lederen versnellingspook en lederen stuur behoorlijk compleet.
In de Renault Mégane heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Hill hold control houdt de handrem vast op een helling. Wegrijden was nog nooit zo gemakkelijk.
Is dit de auto die u zoekt? Neem snel contact met ons op, dan kunt u hem binnenkort zelf bekijken.
Bij het ontwerpen van de Renault Mégane stonden comfort en praktische bruikbaarheid centraal. Deze dealeronderhouden auto is van het bouwjaar 2013 en komt van de eerste eigenaar. Als u een laag brandstofverbruik en goede prestaties belangrijk vindt, dan bent u uitstekend bediend met de viercilinder motor. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendesteunen, actieve hoofdsteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, led-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank en armsteun voorin.
Het navigatiesysteem brengt u soepel en vlot naar uw bestemming. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. Soepel inparkeren in de krapste parkeervakken. De achteruitrijcamera maakt het mogelijk. Natuurlijk is er ook cruise control aan boord, waarmee u meer ontspannen en zuiniger rijdt. Extra opties op deze auto zijn: lederen versnellingspook en lederen stuur.
Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Hill hold control voorkomt dat de auto achteruit rolt op een helling. Het systeem werkt als een automatische handrem die in- en uitschakelt als u dat wenst.
Bent u nieuwsgierig geworden? Bel ons nu of mail ons voor meer informatie.
Waar staan wij voor als bedrijf, een betrouwbare auto voor een scherpe prijs!! Al onze auto's worden ingekocht bij gerenommeerde dealerbedrijven en zijn altijd voorzien van een nieuwe apk. Bij ons geen afleverkosten of kleine letters maar een duidelijk verhaal en een eerlijke, betrouwbare auto. Bekijk onze voorraad op: www.prautos.nl
Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.